Coronacrisis - info ondernemers

Federale en Vlaamse maatregelen

Om het coronavirus te stoppen zijn er verschillende regels. Deze regels zijn belangrijk voor de gezondheid van iedereen. De federale bepalingen met betrekking tot economie vindt u via onderstaande link. Ook federale en vlaamse de steunmaatregelen voor ondernemingen kan u raadplegen. 

FAQ Nationaal crisiscentrum

Coronacrisis, premies en andere inkomsten


Acties

Onderneem jij een specifieke actie tijdens deze moeilijke periode? Of zit je met een vraag waar je geen antwoord op vindt in de FAQ's? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Organiseer je bijvoorbeeld take-away? Dan kan je jouw TakeAwayXXL registreren op de Kortrijkse overzichtspagina.

Registreer mijn TakeAwayXXL

Handelaars en horeca registreren bij voorkeur ook bij het overkoepelend platform  'Koop in je Buurt' van VLAIO, speciaal voor lokale handelaars en horeca.

Koop in je buurt

Ook acties die ondernemers organiseren om andere ondernemers te ondersteunen, kan je doorgeven. Deze publiceren we hier.

Acties door ondernemers voor ondernemers

 

Stel je vraag en/of geef je actie door

Sectoren
Kapsalons, nagelstudio's, ...
Zit je nog met vragen over de coronacrisis en uw zaak?
Onderneem je specifieke acties tijdens deze periode?
Plan je als restaurant take-away? Start je als handelaar met meveringen aan huis? Verplaats je jouw sluitingsdag naar het weekend zodat je in de week een dag langer kan open zijn?