Wil jij ook meer verkopen via Facebook & Instagram?

Gepubliceerd op maandag 12 oktober 2020

Eén op één begeleiding om meer te verkopen via Facebook & Instagram

Heel wat Kortrijkse handelaren zijn op vandaag actief op de sociale mediakanalen, vooral op Facebook en Instagram. De stad helpt hen om nog meer en beter te kunnen inzetten op deze kanalen.

Hiervoor ontwikkelde Onderneem in Kortrijk een specifiek aanbod. Wij geven 60 handelaren de kans op zich gedurende 5 uur te laten begeleiden door een professional op vlak van Facebook en/of Instagram. Voor de  handelaar is deze begeleiding kosteloos.

Facebook Instagram

Tijdstip en inhoud begeleiding

Binnen deze actie begeleiden we 60 handelaren. Hiervoor voorzien we drie periodes waarbij we telkens 20 handelaren laten begeleiden:

  • VOLZET - Najaar 2020 (okt-nov-dec) - VOLZET
  • VOLZET - Voorjaar 2021 (mrt-apr) - VOLZET
  • Voorjaar 2022 (mrt-apr)

De begeleiding bestaat uit 3 delen:

  1. een analyse van het huidige gebruik van sociale media (max. 2 uur);
  2. een 1-op-1 begeleiding met tips & trics om beter om te gaan met Facebook en/of Instagram: content, adverteren, doelgroepen bepalen … (max. 2 uur);
  3. een opvolgingsgesprek (max. 1 uur).

Voor deze begeleiding selecteerden we vijf professionals die telkens een viertal handelaren zullen begeleiden per begeleidingsperiode.

Voorwaarden

Om in aanmerking te kunnen komen voor deze gratis begeleiding dien je te voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • je beschikt over een actieve Facebook bedrijfspagina die ouder is dan drie maanden en waarop je minstens één keer per week een post op plaatst of
  • je beschikt over een actieve Instagram bedrijfsaccount die ouder is dan drie maanden en waarmee je minstens één keer per week post  

Inschrijven

Inschrijven doe je via onderstaand button. Je kan ook jouw voorkeursperiode opgeven. Als een bepaalde periode volzet zou zijn, is het mogelijk dat we jou een andere periode voorstellen.

Inschrijven

EFRO Project KICK

Deze actie kadert in het EFRO Project KICK.  Dankzij dit EFRO project is deze begeleiding gratis voor de handelaar.

Het EFRO project KICK wordt gepromoot door de Ondernemerscentra West-Vlaanderen met onder andere de stad Kortrijk als copromotor. Het project wordt gefinancierd door het Europees Fons voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO), de Provincie West-Vlaanderen / OC West en de stad Kortrijk.

KICK logoband