Zomermarkten

05 juli 201830 augustus 2018
zomermarkten

Wie de mediterrane sfeer wil opsnuiven in eigen stad, kan niet ontbreken op de zuiderse zomermarkten.

Even verpozen met een lekker hapje of drankje? Dat kan naar goede gewoonte tijdens de zuiderse zomermarkten op het Sint-Maartenskerkhof en het Jozef Vandaleplein. Op vier donderdagen, 5 en 12 juli en op 23 augustus en 30 augustus, kan je vanaf 17 uur terecht op de gezelligste pleintjes van de stad. Je kan er heerlijke hapjes proeven, cocktails drinken en genieten van zuiders geïnspireerde optredens. De optredens beginnen elk om 20 uur. 

12 juli: Soul Avenue

Soul Avenue, de partyband van Kortrijk, opgericht door Thomas Desimpelaere brengt een repertoire van soul muziek van de jaren 80 (Chic, Michael Jackson, James Brown, Prince, ... ) aangevuld met hedendaagse hits (Rihanna, Beyonce, Bruno Mars, Pharell Williams,... ).  Zanger Yass Smaali en zangeressen Rebecca Haffner en Jewls zullen zorgen voor entertainment van de bovenste plank!

23 augustus Radio Vader:

Deze band eert de allergrootste helden uit het jaren 80’, 90’ & 00’. Rock'n roll from hell/heaven/earth met de toestemming van Freddy Mercury. Geniet op de achtergrond of de benen losgooien op de zwepende muziek? Het kan allemaal.

30 augustus: Ed Sullivan XXL

THE ED SULLIVAN QUARTET is een sixties coverband die probeert om niet te vervallen in clichés. Vier muzikanten die hun strepen al verdienden in tal van andere bands nemen je mee naar de ooohh zo heerlijke jaren ’60! Muzikale o(o)rgasmes bij het herkennen van zoveel lekkers, ondersteund door heerlijke beelden tijdens of tussen de nummers. Als u de wilde zoete jaren ’60 wil herbeleven en ervaren? Dan heb je geen andere keuze ….