zomerconcert 22 augustus : Heule

Op woensdag 22 augustus is Heuleplaats het decor voor een avond vol muziek en sfeer. Samen met familie, vrienden en/of buren kan je er genieten van concerten van Beaufort en covergroep Picanol Band, een olijke bende collega’s van het gelijknamige bedrijf. Om 21 uur maken Guy Swinnen en zijn band hun opwachting met een ijzersterke, unieke liveshow. Tijdens de optredens knabbel je van hapjes aan de talrijke eetkraampjes, of nip je van drankjes aan de buitenbars van de plaatselijke horecazaken. Nog FIK-jetongs over van Sinksen? Gebruik ze hier of op andere evenementen georganiseerd door Feest in Kortrijk.

picanolband

Picanolband

17:30: Picanolband

De jongste decennia weerklonk er gedreun vanuit de fabriek in Ieper, maar eind 2010 kwam hierin verandering. Enkele collega’s van het bedrijf staken de koppen bij mekaar om een bedrijfsband op te richten. Zo ontstond de Picanolband, een covergroep met muziek van C.C.R. tot Muse, van Johny Cash tot The Pixies. Naast de gekende bedrijfsfeestjes treedt de PicanolBand ook buiten de bedrijfsmuren op in West- en Oost-Vlaanderen, met vooral Ieper als uitvalsbasis.

guy swinnen

Guy Swinnen

  • 21:00 Guy Swinnen & Band

De Belgische rocklegende staat al sinds de jaren ‘70 garant voor een unieke liveshow en die reputatie zal hij ook in 2014 – 2015 hooghouden.

Swinnen bracht in zijn carrière al meer dan 10 albums uit, zij het solo of met The Scabs. Hij kan hierdoor dan ook kiezen uit een goed gevuld repertoire en een rijk arsenaal aan klassiekers.

Uiteraard brengt Guy met zijn band dan eveneens een flinke portie klassiekers van oa. The Scabs..