Vanaf 26/02 werken Watergroep in Marksesteenweg

De Watergroep legt nog tot eind maart een watertoevoerleiding aan in de Burgemeester Felix de Bethunelaan. De straat is daardoor volledig afgesloten, met uitzondering van de rotonde halfweg. Vanaf 26 februari werkt de Watergroep gedurende anderhalve week ook in de Marksesteenweg ter hoogte van de Graaf Karel de Goedelaan.

De verkeerssituatie wijzigt tijdelijk.

• Verkeer tussen de kluifrotonde Appel en de Graaf Karel de Goedelaan blijft in beide richtingen mogelijk.
• Verkeer met herkomst Marksesteenweg (Marke/Bissegem) richting kluifrotonde Appel blijft steeds mogelijk, met tijdelijke verkeerslichten ter hoogte van de Graaf Karel de Goedelaan.
• Verkeer met herkomst kluifrotonde Appel en bestemming Marksesteenweg (Marke/Bissegem) wordt vanaf Appel omgeleid via Zandstraat-Minister Vanden Pereboomlaan-Weggevoerdenlaan-Engelse Wandeling-Dumolinlaan-Baliestraat-kruispunt IJzerpoort.

Download het plan als pdf-bestand 

Opgemaakt op: 13/02/2018

Reactie toevoegen

Reacties

Alweer een opstopping in het verkeer. De rotte appel zal alweer vast zitten. Paaltjes worden blijkbaar ook verwijderd in een rustige wijk met veel kinderen. En bewoners moeten zelf de informatie opzoeken om iets te weten te komen. Is het dan zo moeilijk om omwonenden te verwittigen per brief.