Tijdelijke vacature woonzorgverlener

13 juni 201820 juni 2018

Als woonzorgverlener word je tewerkgesteld in één van de wijkcentra van OCMW Kortrijk. Het OCMW organiseert kwaliteitsvolle hulpverlening en zorg voor iedereen die in Kortrijk woont en gaat voluit voor armoedebestrijding als speerpunt in het lokaal sociaal beleid.  Het biedt zijn klantgerichte dienstverlening aan met de expertise van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Momenteel zijn we voor een tijdelijke vervanging op zoek naar een M/V

Woonzorgverlener

CONTRACTUEEL – 4/5 – NIVEAU B1-3

Je verantwoordelijkheden:

Je staat in voor de woonzorgdienstverlening in het woonzorggebied zodat de bezoekers zo lang mogelijk optimaal zelfstandig kunnen functioneren in hun thuissituatie. Je bent in het wijkteam verantwoordelijk voor het luik gezondheid.

Je profiel:

Je bent in het bezit van een bachelor diploma in het studiegebied gezondheidszorg of sociaal agogisch werk. Laatstejaarsstudenten kunnen ook deelnemen.

Je bent een ondernemende, enthousiaste en flexibele medewerker die zowel in team als zelfstandig kan werken. Je werkt nauwkeurig, hebt zin voor verantwoordelijkheid en legt vlot contacten met verschillende mensen.  Je gaat altijd zorgvuldig om met vertrouwelijke of delicate informatie, ook als er druk wordt uitgeoefend. 

Wij bieden:

Een tijdelijk contract ter vervanging van een zwangerschapsverlof met een prestatiebreuk van 80 procent tot en met eind december 2018 of eind januari 2019. De indiensttreding is voorzien vanaf 2 juli 2018. Een boeiende job binnen een gevarieerd werkterrein, omringd door een team van fijne collega’s.  Een inloopperiode met begeleiding.  Een interessante verloning op bachelor niveau, maaltijdcheques, terugbetaling van het openbaar vervoer, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering na 1 jaar.

Info:

Meer informatie vind je in de infobundel 

Indien je nog vragen hebt, kan je ook altijd volgende personen contacteren:

inhoud van de job:

Evelyn Dierick, teamverantwoordelijke wijkteams

tel.nr. 0473 86 24 81 – mailadres: Evelyn.Dierick@kortrijk.be

selectieprocedure – toelatingsvoorwaarden:

Veerle De Bosschere, stafmedewerker HR:                        

tel.nr. 056/24 48 26 – mailadres: veerle.debosschere@kortrijk.be

Interesse?

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 20 juni 2018, enkel via

https://www.jobsolutions.be/register/2692

Bij OCMW Kortrijk staan we open voor de diversiteit van kandidaten zonder onderscheid in geslacht, geloof, huidskleur, leeftijd, seksuele voorkeur of eventuele handicap.