Tentoonstelling met grote luchtfoto en infomarkt Fietssnelweg F7 Kortrijk-Harelbeke-Waregem

De Provincie West-Vlaanderen maakt, samen met de steden Kortrijk, Harelbeke en Waregem, een Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) op voor de aanleg van de fietssnelweg F7 tussen Kortrijk, Harelbeke en Waregem. Na de eerste periode van publieke inspraak (eind 2017), wordt nu ook technisch-ruimtelijk onderzoek voorgesteld, als antwoord op de vragen van de eerste inspraak. Er is nog geen keuze gemaakt voor het tracé, beide zijden langs de spoorweg worden onderzocht.

De nieuwe periode van publieke inspraak wordt georganiseerd van 8 april tot en met 7 juni 2019 waarbij iedereen suggesties en opmerkingen kan indienen.

Tijdens die periode wordt er van 9 april tot en met 26 april in CC Het Spoor in Harelbeke een tentoonstelling georganiseerd waarbij op een grote luchtfoto de verschillende opties van het tracé voorgesteld worden. Infopanelen langs het traject geven meer uitleg over het technisch-ruimtelijk onderzoek.

Er wordt bij de tentoonstelling op 24 april, doorlopend tussen 14 en 18 uur, in CC Het Spoor in Harelbeke een infomarkt georganiseerd waarbij iedereen langs kan komen om vragen te stellen.

Alle informatie over dit project, de tentoonstelling en de infomarkt is te vinden op de

website

f7-fiets