Technisch probleem bij inschrijvingen rommelmarkt

22/04

Tijdens het pinksterweekend is de Kortrijkse binnenstad jaarlijks het decor voor SINKSEN. Uiteraard mag Vlaanderens grootste rommelmarkt daar niet in ontbreken. Naar jaarlijkse traditie worden de straten op zondag 4 en maandag 5 juni ingenomen door een massa standhouders. Standplaatsen zijn net als vorige jaren 12 euro voor een stand van 5 meter breed. Je kan de straat kiezen tijdens je inschrijving en de plaatsen worden verdeeld volgens je tijdstip van inschrijven. Inschrijven voor de rommelmarkt kon maandagmorgen 17 april vanaf 10 uur via de website.

Technisch probleem wegens groot succes

Honderden mensen probeerden vanmorgen om 10 uur gelijktijdig hun plaats te verzekeren. Door de massale belangstelling was er een technische storing op het inlogsysteem voor de inschrijvingen. Hierdoor werden slechts 200 plaatsen correct geboekt. Er blijven nog 900 standplaatsen vrij, zowel voor zondag als maandag. De organisatie bekijkt het probleem en geeft de geïnteresseerden een nieuwe kans om in te schrijven. Dit kan volgende zaterdag 22 april vanaf 10 uur.

De organisatoren bieden hun oprechte excuses aan voor dit ongemak. Ze beslisten bovendien om zo'n 250 plaatsen extra aan te bieden zodat iedereen erbij kan zijn.

Lees hier meer over via de website van Sinksen

Opgemaakt op: 18/04/2017

Reactie toevoegen

Reacties

Ik heb ingeschreven om 10h00 exact en kreeg prompt wachtnummer 415 toegewezen. Na ruim 25 minuten wachten alvorens aan de beurt te komen werd doodeenvoudig meegedeeld dat er geen plaatsen meer beschikbaar waren. Wat een ontgoocheling. Ik sta ieder jaar en steeds rond dezelfde plaats zodat mijn vaste klanten dat reeds weten. Het word dit jaar een triestige feestdag !!!