Sportbad LAGO is open

schoolzwem

Sportbad opent zaterdag 9 maart

Sportieve zwemmers kunnen vanaf zaterdag 9 maart hun dagelijkse baantjes komen trekken in het 50 meter bad. Tijdens familiemomenten wordt het sportbad recreatief aangekleed met interactieve speelelementen, hindernissenparcours, bootjes, … Waterpret voor elke leeftijd!

Baantjes trekken in het sportbad kan voor Kortrijkzanen al vanaf 1,25 euro per beurt. Om het leed te verzachten krijgen sportzwemmers een korting van 1 euro bij consumptie in het Rest-eau-café. Deze eetgelegenheid binnen het gebouw, is dankzij de snelle interventie nog volledig intact en zal gelijktijdig met het sportbad operationeel zijn.

Recreatiebad en glijbanen openen later

Het recreatiebad zal pas openen in een volgend stadium. Er wordt gehoopt om de kinderen vanaf de paasvakantie te verwelkomen in de spetterende kinderwereld. Ook het golfslagbad en de wellnesszone met warme lagune, hamam, bio- en zoutsauna zouden dan geopend worden. In deze fase zal ook de langste wildwaterbaan van de Benelux gelanceerd worden. Een spetterende tocht van 160 m door kolkend water. De opening van het subtropisch zwemparadijs zal gepaard gaan met de nodige acties om het gemis van de glijbanen even te doen vergeten. Met een voordelige familiepas kan je uitzonderlijk al vanaf 4.90 euro genieten van al dit waterpret. In afwachting van de opening van het recreatiebad blijft het zwembad Lagae in Heule open op zondagmorgen. 

LAGO Kortrijk Weide stelt alles in het werk om zo snel mogelijk de langste glijbaanervaring in België te lanceren. De glijbanen worden op maakt gemaakt en hebben een langere productietijd. LAGO streeft er naar om voor het begin van de zomervakantie al 2 glijbanen in gebruik te nemen. De andere 3 glijbanen volgen dan voor de herfstvakantie.