Nieuws - meest recent

17/03

De eerste zonnestralen zijn er en we dromen al van de zomervakantie. Op vrijdag 17 maart om 19u gaan we daarom al van start met de inschrijvingen online. Zaterdag 18 maart kan je ons vanaf 9u tot 11u telefonisch bereiken om in te schrijven.

01/04

Vanaf zaterdag 1 april tot en met zondag 1 oktober 2017 kan je elke zaterdag, zondag, brug- en feestdagen en tijdens de schoolvakanties in het Astridpark terecht voor een partijtje minigolf. De uitbaters verwelkomen je graag tijdens de namiddag van 14 tot 19 uur aan het verzorgde minigolfterrein in het Astridpark in de Graaf de Smet de Naeyerlaan.

19/03

Zondag 19 maart kan je terug samen sporten met jouw kleine kapoen! We verwachten jullie om 10u in Sportcampus Lange Munte. Help jij samen met de andere kinderen om te zoeken naar de stem van het meisje dat wil deelnemen aan de zang en dans-wedstrijd? Tovenaar Doremi wil jullie hulp want zonder stem kan het meisje niet deelnemen. Samen met je ouders doe je een reeks oefeningen/opdrachten waardoor Tovenaar Doremi de goede formule in handen krijgt om het meisje haar stem terug te bezorgen.

Traditiegetrouw staat op Pinkstermaandag 'Kortrijk loopt voor Think-Pink' op het programma, dé sportieve afsluiter van de Sinksenfeesten. Dit jaar valt pinkstermaandag op maandag 5 juni!

Motiveer jouw medewerkers, klanten en sympathisanten door onder de bedrijfsvlag deel te nemen aan de 5 km of de 11 km en schrijf in als groep! Wij plaatsen dan met plezier je bedrijfslogo en webadres op deze pagina.

26/02

Op zondag 26 februari verwelkomt Kortrijk de renners van de wielerklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne. Het traject van de renners door Kortrijk loopt van de Brugsesteenweg via de Brugsepoort en de Overleiestraat (Budabrug), door de Leiestraat naar de Grote Markt en de Doorniksestraat. Via de tunnel, de Wandelweg, Zwevegemsestraat en de Romeinse-laan rijden de renners verder naar de Gentpoort.

27/01

Vrijdag 27 januari 2017 gaan onze inschrijvingen van start voor de vakantiekampen krokus en Pasen.

Inschrijven kan online vanaf vrijdag 19u en dit via onze webshop. Controleer best enkele dagen voordien of het inloggen lukt en of alle persoonsgegevens zijn aangevuld. Dit zorgt voor minder stress op vrijdagavond.

20/01

De fietsbeurs velofollies palmt van 20-22 januari opnieuw Kortrijk Expo in .

Velofollies is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. U kan er het totaalaanbod binnen de fietswereld bezichtigen en testen: van BMX en mountainbike tot racefiets en van stadsfiets tot e-bike. Dit aanbod wordt aangevuld met een compleet gamma van accessoires, fietskledij, fietstrips en -tips.

1 reacties
09/01

Goede voornemens voor het nieuwe jaar maar geen idee welke sport bij jou past? Kom dan in de week van 9 tot en met 14 januari 2017 gratis kennismaken met onze activiteiten. Je kan proeven van onze wekelijkse activiteiten zoals fitness, aerobic, grondgym,... of eens één van onze vele cursussen uitproberen.

17/12

Naar aanleiding van de warmste week van Studio Brussel organiseert Sportplus VZW de activiteit: Dancing Dads with babies. Alle papa’s, grootvaders, peters, nonkels… zijn welkom om deel te nemen aan onze actie ten voordele van vzw Co-LIVING op de Heulse Kerstmarkt op zaterdagavond 17 december.

29/12

Samen wandelen door de sfeervolle stad in kerststemming, daar staat Kortrijk Feeëriek van wandelclub WSK Marke voor. De wandeling vindt op 29 december al voor de twintigste keer plaats en staat open voor iedereen. Je kiest uit een parcours van 7 of 13 km en vertrekt aan JC Tranzit tussen 14 en 20 uur.