Skywonder

25/03>26/03

In de wolken met Skywonder

Wie altijd al gepassioneerd was door luchtvaart, vindt op 25 en 26 maart helemaal zijn of haar gading in Skywonder. Deze nieuwe beurs in Kortrijk Xpo zet de kleine luchtvaart centraal en is daarmee een primeur voor België en Noord-Frankrijk. Een compleet belevingsprogramma brengt de bezoeker helemaal in de sfeer.

ULM’s (ultralichte motorluchtvaartuigen), heli- en gyrocopters, ballonvaren, paragliden, drones of radiogeleide toestellen: allemaal spreken ze tot de verbeelding van duizenden mensen die geïntrigeerd zijn door vliegen. Tot voor kort kon dit publiek niet terecht op een allesomvattende beurs. Skywonder vult die leemte helemaal in.

“Met dit initiatief mikken wij in eerste instantie op potentiële piloten en kopers”, legt beursverantwoordelijke Veerle De Backere uit. “Tot voor kort moest deze doelgroep een te grote afstand overbruggen om de laatste modellen en de meest recente snufjes te ontdekken. Vliegen heeft mensen altijd aangesproken. Op onze beurs komt iedereen met een vliegpassie volledig aan zijn trekken.”

Aanbod

Tot de exposanten behoren verkopers van onder meer vliegtuigen, helikopters, drones, radiogeleide toestellen,  luchtballonnen of onderhoudsproducten. Anderen verzorgen rondvluchten, opleidingen, fashion & lifestyle, elektronische systemen voor in de toestellen, et cetera. 

Meer info : http://www.skywonder.aero/

 

Opgemaakt op: 20/02/2017

Reactie toevoegen