Sinksen duikt in de wondere wereld van sprookjes. Doe mee!

Gepubliceerd op Donderdag 16 november 2023

Na een zonovergoten editie in 2023 palmt de karavaan van Sinksen ook in 2024 terug de stad in. Van 17 tot 20 mei feesten we in de sfeer van sprookjes: verwonderend, vernieuwend en verrassend met een mix van kleuren en smaken. Het hele weekend én de klok rond vertier voor jong en oud(er). De stad lanceert nu al een oproep aan initiatiefnemers om deel uit te maken van de organisatie. 

Het thema sprookjes staat voor fantasie, verwondering, verbazing en verbeelding. Een sfeer die zal leiden tot een kleurrijke Sinksen die opnieuw veel aandacht zal besteden aan kinderactiviteiten. 

Oproep

Heb je een leuk idee? Wil je een plein invulling geven tijdens Sinksen 24? Wil je de komende editie opfleuren met je band of street act? Verzorg je een gezellige terrasuitbating? Bouw je mee aan de sfeer van Sprookjes in Kortrijk? Laat het ons weten! Jouw idee registreren kan vanaf vandaag tot uiterlijk zondag 21 januari via www.sinksen.be ! Samen kunnen we er opnieuw een onvergetelijke editie van maken. 

Let wel: enkel ingeschreven acties kunnen plaatsvinden op het openbaar domein. Een aanvraag indienen staat nog niet gelijk aan een bevestiging.