Schouwburg zoekt suppoosten

Gepubliceerd op Woensdag 13 juli 2022
13 juli 202215 augustus 2022

Het komende cultuurseizoen valt er opnieuw heel wat te beleven in de Schouwburg. Om de vele voorstellingen vlot te laten verlopen en de bezoekers een optimale beleving te kunnen bieden, zoekt de Schouwburg nog een aantal gemotiveerde cultuurliefhebbers om ondersteuning te bieden voor, tijdens en na de voorstellingen. 

Zet je  als suppoost graag mee je schouders onder de kandidatuur van Kortrijk als Culturele Hoofdstad 2030 en wordt je graag één van onze Cultuurbouwers? Stel je dan nu kandidaat! 

Schrijf je nu in 

 

WAT ZIJN JE TAKEN? 

De collega's van de ticketservice en de onthaalverantwoordelijke zorgen telkens voor de algemene coördinatie van het publieksgedeelte. Als suppoost ben je het aanspreekpunt voor het publiek: je begeleidt hen naar de juiste plaats, je beantwoordt hun vragen, ... en dit zowel voor, tijdens als na de voorstelling. Maar hier alvast kennis met enkele collega-suppoosten. 

 

WIE BEN JIJ? 

De Schouwburg is op zoek naar suppoosten die af en toe kunnen bijspringen voor, tijdens en na de voorstellingen. We zoeken dus medewerkers die vooral 's avonds beschikbaar zijn. Hoe vaak je ingepland wordt, hangt af van jou beschikbaarheden en dit wordt steeds vooraf afgestemd. Je hebt een hart voor cultuur en je bezorgt de bezoekers van de Schouwburg graag een zorgeloze culturele avond. 

 

WAT BIEDEN WIJ? 

Je komt terecht in het enthousiaste team van de schouwburg. 
Je krijgt een contract  voor het cultuurseizoen 2022-2023 (september 2022 tot en met juni 2022) als gelegenheidsmedewerker. 
Als gelegenheidsmedewerker werkt je op oproepbasis en ontvang je een verloning volgens de E-schaal. 
Daar bovenop krijg je een gratis CUBO-abonnement.

 

VERVOLG? 

Na een welverdiende vakantie, zullen we - vanaf 16 augustus - alle ingeschreven kandidaten uitnodigen voor een kennismaking in de Schouwburg.  

 

VRAGEN? 

Contacteer Lies Decock via vacatures@kortrijk.be of 056 27 85 73.

 

 

 

Schouwburg_suppoost

schouwburg