Reveil zkt muzikanten

Gepubliceerd op Zaterdag 26 september 2020
Reveil

Muziekcentrum Track, waar ook het Conservatorium gehuisvest is, heeft er een nieuwe partner bij: Reveil. Deze vzw verwarmt op 1 november begraafplaatsen in heel Vlaanderen met muziek, poëzie en levensverhalen. Dit jaar wordt Kortrijk het epicentrum van Reveil20 en daarom gaat het Conservatorium samen met Hogeschool VIVES de uitdaging aan om op 1 november tussen 17 en 18 uur op élke Kortrijkse begraafplaats hartverwarmende muziek te programmeren. En hiervoor hebben we jullie nodig!

Reveil zoekt solo-muzikanten, ensembles, DJ's, singer-songwriters... om straatmuzikantgewijs de begraafplaatsen te verwarmen voor 1 uurtje. Dat mag gerust een lus zijn van een twee- of drietal stukken. De studenten Event Management van VIVES zorgen voor de omkadering. Heb je zelf een band met één van de Kortrijkse begraafplaatsen? Wil je een eerbetoon brengen aan iemand die er niet meer is? Of wil je gewoon meehelpen om bezoekers een hart onder de riem te steken? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje!

Ook ontroerende, grappige of opvallende verhalen over een overleden dierbare zijn welkom. Laat ze achter in de Reveil Verhalenbank.

Meer weten over Reveil