Recyclagepark Heule sluit tijdelijk voor verbouwingen

Gepubliceerd op maandag 25 januari 2021

Op maandag 8 februari gaat het recyclagepark in Heule tijdelijk dicht voor werken om het park om te bouwen tot een volwaardig park waar je met alle afvalfracties terecht kan. De recyclageparken Maandagweg en Rollegem breiden daarom tijdelijk hun openingsuren uit. Ook in het Imog-park in Harelbeke kan je terecht van maandag tot en met zaterdag. 

Verbouwingswerken in het recyclagepark Heule

In het recyclagepark van Heule kan je vandaag alleen jouw gratis afval kwijt. Dat verandert binnenkort. Het park wordt omgebouwd tot een volwaardig Diftar-park zoals Rollegem en Imog Harelbeke waar je terecht kan met alle afvalfracties, ook de betalende. Daarvoor wordt het park groter en komen er weegbruggen. Tijdens de werken zal het park volledig gesloten zijn vanaf 8 februari. Het einde van de werken is voorzien voor begin mei.

Tijdelijke regeling

Zodra het vernieuwde recyclagepark in Heule terug opent, sluit het park in de Maandagweg definitief de deuren. Tot dan kan je daar nog terecht met jouw afval uit de gratis fractie. Met afval uit de betalende fracties kan je terecht in Rollegem en Imog Harelbeke. Terwijl Heule gesloten is, worden de openingsuren van de Maandagweg en Rollegem uitgebreid. Voor die parken moet je online reserveren. Voor IMOG-Harelbeke is dat niet nodig. 

Tijdelijke regeling van 21 januari tot begin mei 2021
* Imog Harelbeke is tijdens het zomeruur (van de laatste zondag van maart tot de laatste zondag van oktober) elke weekdag open tot 19 uur i.p.v. 18 uur.
  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Rollegem 14 - 19 uur 9 - 13 uur 14 - 19 uur 9 - 13 uur 14 - 19 uur 8 - 16 uur
Maandagweg (enkel gratis fracties) / 14 - 19 uur 9 - 13 uur / 9 - 13 uur 8 - 13 uur
Imog Harelbeke * 8 - 18 uur 8 - 18 uur 8 - 18 uur 8 - 18 uur 8 - 18 uur 8 - 16 u