Pottelberg terug open voor alle verkeer op 26 oktober 2018

 

De stad pakte samen met het Agentschap Wegen & Verkeer de verkeerssituatie en veiligheid van de schoolomgeving Pottelberg aan. De werken zijn zo goed als klaar. Op 26 oktober gaat de Pottelberg terug open voor alle verkeer.

Het voorbije jaar waren er wegeniswerken op de Pottelberg. De schoolomgeving werd volledig vernieuwd en beveiligd. Het waren zeer ingrijpende werken met veel verkeershinder tot gevolg. Maar deze werken waren echt noodzakelijk.

De werken op Pottelberg zijn bijna klaar. Op vrijdag 26 oktober stellen we de volledige Pottelberg terug open voor het verkeer.

De aannemer voert in de weken erna wel nog een aantal kleinere werken uit: keldergaten afwerken, blindengeleiding aanleggen; aanpassingen uitvoeren voor personen met een handicap en de groenaanleg. Deze werken zorgen gelukkig niet voor verkeershinder.

De voorbije 14 maanden waren lastig in het bijzonder voor de bewoners en handelaars uit de werfzone. Het stadsbestuur wil hen dan ook oprecht bedanken voor alle begrip en geduld.