Omgeving Pottelberg: heropstart werken Watergroep vanaf 16 januari

De Watergroep herstart volgende week met nutswerken in de omgeving van de Pottelberg. In de Pottelberg en de Kampstraat werden alle grote nutswerken eind vorig jaar afgerond. Vanaf 16 januari werkt De Watergroep op het kruispunt Aalbeeksesteenweg – Burg. F. de Bethunelaan en in de F. de Bethunelaan. Na deze nutswerken kan de stad starten met de heraanleg van de schoolomgeving Pottelberg (maart-april 2017).

Aalbeeksesteenweg – Burg. F. de Bethunelaan

Van maandag 16 tot 20 januari werkt de Watergroep op de hoek Aalbeeksesteenweg – Burg. F. de Bethunelaan. Tijdens die werken blijft het verkeer mogelijk uitgezonderd één dag – wellicht 17 januari – waarop er geen verkeer mogelijk zal zijn vanop het kruispunt Pottelberg/Condédreef/ Aalbeeksesteenweg/ Burg. F. de Bethunelaan naar de Aalbeeksesteenweg en omgekeerd. De Aalbeeksesteenweg is die dag doodlopend.

Burgemeester F. de Bethunelaan

Vanaf maandag 23 januari legt de Watergroep nieuwe leidingen aan in de Burgemeester F. de Bethunelaan. Tijdens deze werken geldt er eenrichtingsverkeer in de Burg. F. de Bethunelaan vanaf het kruispunt met Condédreef tot aan de rotonde aan de Weggevoerdenlaan. Voor het verkeer in de omgekeerde richting is er een omlegging voorzien via Min. Vanden Peerenboomlaan en de Mgr. de Haernelaan of via de Weggevoerdenlaan en de Engelse Wandeling.

 

Opgemaakt op: 09/01/2017

Reactie toevoegen