Nutswerken Marke vanaf 16/08.

Vanaf woensdag 16 augustus 2017 worden diverse nutswerken uitgevoerd in de Rekkemsestraat in Marke (vanaf rotonde IJzerpoort tot en met het kruispunt Markekerkstraat).

Werken Rekkemsestraat tussen de rotonde IJzerpoort en de Debrabanderestraat

Vanaf woensdag 16 augustus tot en met vrijdag 18 augustus voert de firma Bossuyt nutswerken uit in de Rekkemsestraat tussen de rotonde IJzerpoort en de Debrabanderestraat. Enkel tijdens deze werken wordt in dit gedeelte van de Rekkemsestraat éénrichtingsverkeer ingesteld richting Rekkem.

Werken Rekkemsestraat  vanaf de Debrabanderestraat tot en met het kruispunt Markekerkstraat

Vanaf woensdag 16 augustus tot en met vrijdag 25 augustus voert de firma Suelga bvba nutswerken uit in de Rekkemsestraat vanaf de Debrabanderestraat tot en met het kruispunt Markekerkstraat.Tijdens de werken zal de Hemelrijkstraat en de Markekerkstraat tijdelijk afgesloten worden ter hoogte van de kruispunten met de Rekkemsestraat. Tijdens deze periode wordt éénrichtingsverkeer ingesteld in de Rekkemsestraat tussen de Debrabanderestraat en de Rode Dreef.

Voor het verkeer komende vanuit de richting Lauwe/Rekkem voorziet de aannemer een wegomlegging via de Rode Dreef – Van Belleghemdreef – Markeplaats – Marktstraat.

Opgemaakt op: 07/08/2017

Reactie toevoegen

Reacties

Zonet werden er borden met parkeerverbod in de straat geplaatst. Zullen de vorige maand uitgevoerde werken over gedaan worden of wat is de bedoeling? Zullen de garages bereikbaar zijn voor de bewoners? In ieder geval werd hier over niet gecommuniceerd met een brief zoals vorige keer. Dan maar zelf op zoek gegaan naar info op internet/site Kortrijk.