Microstart: zo veel meer dan een lening!

Je hebt een fantastisch idee om een zaak op te starten. De financiering vormt echter een probleem: je hebt geen kapitaal en vindt geen bank die je wil steunen. Voor jou werd Microstart in het leven geroepen! Sinds kort vind je deze organisatie ook in Kortrijk.

Sinds 2011 gevestigd in België en in felle opmars met kantoren in Gent, Antwerpen, Brussel, Charleroi en Luik en nu ook in Kortrijk. Microstart biedt een kans aan ondernemers die door het klassieke bankensysteem worden uitgesloten. Microstart zorgt voor financiering via microkredieten en zorgt voor gratis, op maat gemaakte begeleiding.

Microstart in Kortrijk

Elke woensdagmiddag kan je de mensen van Microstart spreken in Kortrijk. Maak hiervoor een afspraak met Stijn Demunck via stijn.demuynck@microstart.be, 0486 106029. 

Vrijwilligers

Voel je je aangesproken tot de werking van Microstart en wil je een handje helpen? Dat kan! Microstart is steeds op zoek naar vrijwilligers die startende ondernemers kunnen begeleiden. Contacteer Microstart via gent@microstart.be of op 09 277 93 39.

Bron

www.microstart.be
Opgemaakt op: 13/03/2017

Reactie toevoegen