La Rue en Rose

09 maart 2019

Swing je graag je heupen los op jazzmuziek? Heeft de discofever jou te pakken? Blijf je staan voor streetart? Ben je een echte shopper en zoek je graag de stad op? Kom dan naar La Rue en Rose, het straatfestival dat je zintuigen verwent. Op zaterdag 9 maart 2019 viert het festival de 5de editie en het 9-jarig bestaan van K in Kortrijk. Twee goede redenen voor een feest dus!

La Rue en Rose laat shoppers die dag op wolken lopen. Door het centrum van Kortrijk loopt vanaf 10 uur een parcours. Volg de wolken en ontdek zo de uiteenlopende performances. Bij elk podium kan je even uitblazen in een roze sfeer. Bovendien zijn er langs het traject in K ook verrassende workshops.
En je kan er swingen in de silent disco. Die geeft het volle plezier van disco, terwijl je in je eigen wereld wegdroomt. Om 18 uur sluiten La Rue en Rose af met een afterparty in winkelcentrum K.

Artiesten, wij trommelen je op! 

Ben jij een opkomende artiest uit groot Kortrijk en omgeving? Hou je van muziek maken en zoek je een publiek? Heb je een talent voor streetart en mis je alleen nog een podium?

​Kom optreden op La Rue en Rose, het festival zoekt jou!  Bovenaan het  verlanglijstje staan pop-, jazz- en klassiek geschoolde muzikanten. Ook dansers, skateboarders, karikaturisten, living statues en andere ambiancebeesten zijn welkom. ​

Het festival tovert Kortrijk om in een stad waar elke shopper van droomt! Jij krijgt, als opkomende artiest, een podium om je kunst te tonen. La Rue en Rose trekt het publiek aan om je talent te laten zien, zorgt voor promo en massale aandacht voor jouw kunst via de social media en kanalen van Kortrijk en K in Kortrijk. Bovendien kan je op een vaste vrijwilligersvergoeding rekenen.

Zorg jij samen met ons voor een gezellige roze dag vol kleurrijke creativiteit?Schrijf je dan snel via de website in.

Ga naar de website van La Rue en Rose

Le Rue en Rose