Nieuws - meest recent

06/03

NEEM DEEL AAN DE SINKSEN STRAATPARADE/ infomoment

Bolwerk, Passerelle en stad Kortrijk organiseren tijdens Sinksen een tweede editie van de Swingende Sinksen straatparade. De organisatoren vonden hun inspiratie in het Sunlog-festival in Cebu City (Filippijnen) afgelopen januari.

De straatparade gaat dit jaar door op zaterdag 19 mei. De parade slingert zich met een grote kleurrijke choreografie door de binnenstad en eindigt in stijl aan de Leieboorden.

09/04

Op Sinksen 18 openen we de vernieuwde Leieboorden met een Sinksen Straatparade. 100 dansers, 100 kleurrijke kostuums en aanstekelijke beats. Zin om deel te nemen ?
In dit creatieve boot camp tijdens de paasvakantie stomen we je klaar voor een onvergetelijke parade op Sinksen 18.
Bewegen op vlotte ritmes, kronkelen zoals water door de straten. Samen dansen op stille en stevige klanken aan de verlaagde Leieboorden. Schitteren in kostuums en maskers die we zelf maken.

27/01

Van maandag 22 januari tot en met zaterdag 10 februari kan je onze leerlingen komen aanmoedigen op hun klas auditie.

Op elke dag van de week zetten we een andere instrumentenklas in de kijker!

Voor meer informatie, neem een kijkje in de evenementen op onze facebookpagina.

https://www.facebook.com/conservatoriumkortrijk/photos/a.543476685784111...

 

20/12

Op deze avond houden we de officiële proclamatie van de afgestudeerde leerlingen uit Lagere graad 4, Middelbare graad 3 en Hogere graad 3 in de richtingen muziek, woord en dans.

De proclamatie wordt feestelijk omlijst door een concert met laureaten uit de hogere graag 3, begeleid door Het Kortrijks Symfonisch Orkest.

Op woensdag 25 oktober 2017 vindt de Rotarywedstrijd voor muzikanten plaats in de Concertstudio. Je bent welkom vanaf 18 uur.

25/08

Drie dagen lang schrijven en illustreren onder het waakzame oog van o.a. Christophe Vekeman en Roderik Six.

Data nog niet gekend

 

 

Iedereen van harte welkom - gratis toegang