Jouw talent op La Rue en Rose?

31/01

Leeft er een artiest in jou? Heb jij een passie waarmee je anderen kan entertainen? Muziek? Performance? Dans? Theater? Art? Zorg voor extra energie en leven in de straten van Kortrijk. Loop niet langer achter je wensen en dromen aan. Genees van je plankenkoorts en kom uit je kot. Word een van de buskers! Toon je talenten op het podium in La Rue en Rose!

Vul de straten... en jouw hoed

De organisatoren verwachten jou en andere street artists en performers op zaterdag 3 maart 2018 in de winkelstraten van Kortrijk. Deze dag is niet alleen een hoogdag voor de winkeliers maar ook voor jou! Dreunt jouw muziek die dag door de straten van Kortrijk? Valt jouw kunst op in het straatbeeld of verrassen jouw moves elke voorbijganger? Dan ben jij een van de smaakmakers van de buskers festival.
Overtuig je omstaanders en ga met een hoed vol geld naar huis na La Rue en Rose!

Optreden op maat

Tijdens La Rue en Rose verwennen we het publiek met talent uit eigen regio. Zes verschillende podia fleuren het straatbeeld op. Durf jij het aan om één van onze podia een half uur of zelfs langer onveilig te maken? We regelen een optreden op jouw vraag.

Verover het publiek en werk zo aan je naambekendheid tijdens La Rue en Rose!

Grijp je kans

Geen talent is te gek en geen droom is te groot! Schrijf je in op larueenrose.org en dit vóór 1 februari 2018. Voor je het weet, schitter jij op ons hoofdpodium in the pink church!
Wij verwachten jou!

Bezoek de website

Bezoek de Facebookpagina

P.S. : Op creativiteit staat geen leeftijd!

Opgemaakt op: 05/01/2018

Reactie toevoegen