Jouw persoonlijke joyn-kaart is er!

Je kent het ongetwijfeld wel: je portemonnee puilt uit van de klantenkaarten, maar als je er eentje nodig hebt is hij nergens te vinden. Joyn biedt dé oplossing: één unieke Kortrijkse digitale klantenkaart.

Wie op de kaart punten spaart, doet dat bovendien niet enkel voor voordelen voor die bepaalde handelszaak. Je verzamelt ook punten die je later inwisselt voor stadsvoordelen, zoals een korting op een zwembadticket of gratis drankje tijdens een voorstelling in de Schouwburg.

Hoe werkt de digitale klantenkaart?

Wie iets koopt in een deelnemende handelszaak, scant de kaart op een iPad in de zaak. Zo spaar je punten. Als je voldoende punten op je kaart hebt, kan je een korting of beloning krijgen. Heb je al een Kortrijkse joynkaart of een joyn-account waarmee je punten spaart? Dan kan je automatisch jouw reeds bestaande account gebruiken en ook genieten van alle voordelen.

Ontdek de meer dan 120 deelnemende handelzaken via de website.

Ga naar de website

Nieuw: Urban app

Behalve de digitale klantenkaart, biedt joyn nog een extra mogelijkheid. Met de Urban app ontdek je wat Stad Kortrijk te bieden heeft, altijd en overal. Van bijzondere winkels, tot de beste restaurants en de leukste evenementen. Bovendien leidt de Urban app jou naar de dichtstbijzijnde parking. Wie weet geniet je dankzij het gebruik van de Urban app van nog heel wat extra stadsvoordelen. 

Download de ‘Urban joyn’ app via jouw Play Store of App Store. Volg ‘Beleef Kortrijk’ op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Opgemaakt op: 30/05/2017

Reactie toevoegen

Reacties

geachte mooi initiatief maar wel vele dure winkels voor de minderbedeelden onder ons en ook denk ik de jeugd is het niet echt interessant om te sparen en toch denk ik dat deze mensen het tof zouden vinden dat zij ook kunnen sparen voor vermindering om eens te gaan zwemmen want 8 euro om eens te gaan zwemmen is toch ook al een aardige boterham zouden er niet meer simpelere winkels kunnen mee stappen in het project bv delhaize kruidvat blokker of bv ook de max of is dit niet mogelijk