Gelegenheidspersoneel protocol

12 juni 201918 augustus 2019

Team Protocol is op zoek naar gelegenheidspersoneel (D1).

De job

Bij officiële gelegenheden vorm je het eerste contact met bezoekers. Je verzorgt de bediening van de bezoekers op het stadhuis (bar, receptie, maaltijd…)

Verantwoordelijkheden

  • Bij officiële gelegenheden ben je de eerste contactpersoon voor bezoekers. Je onthaalt hen volgens de opgelegde formaliteiten en staat in voor het goede verloop van het bezoek (bv bezoek ministers en andere hooggeplaatsten).
  • Je onthaalt en bedient de bezoekers op het stadhuis tijdens ontvangstmomenten. Hierbij kan het gaan om bedienen tijdens recepties, maaltijden en in de bar.
  • Je zorgt ervoor dat alle materialen voldoende en op het juiste moment aanwezig zijn (koffie, melk, thee, dranken allerhande voor de bar). Je zorgt voor de juiste inrichting van de ruimtes (klaarzetten tafels en stoelen).
  • Je verzorgt recepties op verplaatsing. Je weet welke materialen (dranken, hapjes, glazen…) je nodig hebt, neemt deze mee naar de locatie en staat ter plaatse in voor het klaarzetten en het bedienen van de recepties.
  • Materialen die besteld worden door bezoekers (intern en extern) zet je klaar voor ophaling.

Kenniscompetenties

  • Basiskennis werken met een computer, bv. mails versturen.

Praktische info

Het gaat om sporadische opdrachten die zowel tijdens de week - overdag of ’s avonds - als in het weekend kunnen plaatsvinden. Sommige officiële gelegenheden liggen lang op voorhand vast, andere opdrachten moeten veel sneller worden georganiseerd. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, kan je dan opgeroepen worden.

Opmerking: Indien je werkloos bent kan je niet in aanmerking komen voor deze functie, gezien je je werkloosheidsuitkering verliest op de dagen dat je werkt.

Solliciteren

 Schrijf je dan digitaal in tot uiterlijk zondag 18 augustus 2019, enkel via https://www.jobsolutions.be/register/4018

Na afloop van de inschrijvingsperiode, nodigen we je uit voor een gesprek. Hierin bevragen we je rond je ervaring en motivatie en bekijken we op welke momenten jij beschikbaar bent (bv. elke zaterdagvoormiddag, elke woensdag...)