Gelegenheidsjobstudenten Gebiedswerking

29 april 201931 augustus 2019
Jobstudenten 2019_2

Het Team Gebiedswerking is op zoek naar gelegenheidsjobstudenten.  Het team werkt rond participatie en inspraak bij  verschillende stads- en leefbaarheidsprojecten. Denk maar aan de verlaging van de Leieboorden, de heraanleg van een dorpsplein... Daarnaast organiseren ze in het Kader van Kortrijk Spreekt ook ruimere bevragingen op straat-, dorps- en/of stadsniveau.  Steek jij graag jouw handen uit de mouwen? Schrijf je dan nu in.

De job

Als gelegenheidsjobstudent sta je in om de verschillende participatie- en leefbaarheidsprojecten van de stad logistiek te ondersteunen. Daarnaast help je met het uitvoeren van bevragingen in kader van Kortrijk Spreekt.

Raadpleeg de volledige functiebeschrijving.

De toelatingsvoorwaarden

  • Je bent 17 jaar of ouder, of  je wordt 17 jaar in 2019.
  • Je bent ingeschreven als student (kinderbijslaggerechtigd).

Meer informatie over hoeveel je mag werken als jobstudent, vind je terug  op https://www.mysocialsecurity.be/student/nl/index.html. Je kan er ook je uren van alle jobs als student bijhouden.

Solliciteren?

Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2019, enkel via www.jobsolutions.be/register/3840. Heb je nog vragen? Dan kan je steeds terecht bij Team HR - Lut Vanderbeken - 0478 50 24 45 of vacatures@kortrijk.be.

Kortrijk staat open voor de diversiteit van kandidaten zonder onderscheid in geslacht, geloof, huidskleur, leeftijd, seksuele voorkeur of eventuele handicap.