Nieuws - meest recent

Momenteel wordt er lokaal gewerkt in de bocht in de Pastoriestraat (voor de café Den Hert). De werkzone wordt afgesloten voor verkeer tot en met vrijdag. Er is een plaatselijke omlegging voorzien.

Momenteel kijken we binnen de buitenschoolse kinderopvang uit naar (m/v) assistent kinderbegeleiders buitenschoolse kinderopvang - niveau D1-3 - 0.50 VTE voor opdrachten bepaalde duur of vervangingsopdrachten.

Het OCMW Kortrijk is een lokaal openbaar bestuur dat hulp-, dienst- en zorgverlening organiseert voor iedereen die in Kortrijk woont, met bijzondere aandacht voor mensen met minder welzijnskansen en voor senioren. Momenteel kijken we binnen de sociale dienst uit naar een (m/v) JURIST COLLECTIEVE SCHULDBEMIDDELING (niveau A1a – A3a), contractueel - VTE

 

 

01/04

Op zaterdag 1 april om 20u15 komt Bert Gabriels naar OC Rollegem.

Van maandag 27 maart tot vrijdag 7 april 2017 zijn er asfalterings- en markeringswerken in de Heulsestraat in Bissegem (tussen de Meensesteenweg en de Bissegemsestraat). Dit gedeelte van de Heulsestraat wordt volledig afgesloten voor alle verkeer. De stad opteert om de werken nu uit te voeren omdat er geen doorgaand verkeer mogelijk is door de spoorwerken.

Van maandag 27 tot donderdag 30 maart zijn er werken in de Perykelstraat ter hoogte van de Doornikserijksweg in Bellegem. Hierdoor zal het verkeer de Perykelstraat niet kunnen inrijden vanop de Doornikserijksweg.

Van 27 tot 31 maart 2017 zijn er werken in de Magerstraat. Er is een plaatselijke omlegging voorzien.

Het Schouwburgplein is afgesloten voor het verkeer van dinsdag 28 maart tot en met vrijdag 31 maart.

22/04

10.00 Lezing door Dr. Mieke Moerman: "Het stemgebeuren: fact or fiction?"
In deze lezing zal de anatomie en functie van het stemorgaan worden belicht. De interactie tussen de geluidsbron, de luchtstroom en de resonantie zal worden uitgelegd en geïllustreerd met audio-en videomateriaal. Ook sommige stoornissen en de impact ervan op het stemgebeuren, zullen worden aangehaald

22/04
De lessen worden gegeven door Eric Speller en Dimitri Mestdag.
9.15 - 12.15: essen hobo en engelse hoorn
14.00 - 15.30: repetities met piano
16.00: afsluitend concert door leerlingen en docenten

Locatie: leslokaal conservatorium
Toegang gratis voor leerlingen. Externe bezoekers betalen 5 euro.
Inschrijven kan via reservaties@legatokortrijk.be