Enquête ‘Stadsmonitor 2017’ binnenkort in jouw bus?

Het leven in de stad staat nooit stil. Voor het stadsbestuur en de Vlaamse overheid is het belangrijk te weten hoe jij over jouw stad en jouw buurt denkt. Is het prettig wonen in jouw buurt? Is er genoeg groen in jouw buurt? Heb je vaak een praatje met jouw buren? Wat vind je van jouw woning? Ben je tevreden over de diensten van de stad?...

Daarom organiseert de Studiedienst van de Vlaamse Regering een bevraging bij ruim 90.000 personen in de 13 Vlaamse centrumsteden. Deze steden zijn Aalst, Antwerpen, Brugge, Genk, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas en Turnhout.

Begin mei zullen 7.650 bij toeval uitgekozen Kortrijkzanen een vragenlijst in de bus krijgen. Medewerking is van groot belang. De waarde van de resultaten hangt immers af van het aantal personen dat de vragenlijst invult. Wie de vragenlijst volledig invult, maakt kans op één van de 10.000 geschenkbonnen van 6 euro.

De onderzoeksresultaten worden verwacht in het voorjaar 2018. Je kan de resultaten nagaan op de site van www.stadsmonitor.vlaanderen.be. Als je vragen of opmerkingen hebt, kan je vanaf 2 mei steeds terecht op het gratis nummer 1700 van de Vlaamse Infolijn.

Opgemaakt op: 03/05/2017

Reactie toevoegen