Duik mee in het nieuwe zwemparadijs

02 maart 2019

LAGO Kortrijk Weide

Op het bruisend evenementenplein Kortrijk Weide opent LAGO, in samenwerking met Stad Kortrijk, binnenkort haar achtste subtropisch zwemparadijs in België.

Voor elk wat wils

Bij LAGO beleef je vakantie dicht bij huis én heb je waterpret voor het hele gezin. Kinderen jonger dan 4 jaar plonzen gratis in de kleurrijke kinderwereld. Wateravonturiers beleven een sensationele tocht door de glijbanen of de wildwaterbaan en overwinnen de golven in het golfslagbad. Na een drukke werkdag is het heerlijk vertoeven in de wellnesszone of het topsportbad. Zwem je liever in de zomer onder de stralende zon of in de winter onder de sfeervolle sterrenhemel? Dan is het verwarmd all-weather buitenbad je favoriete bestemming.

Aftellen naar 4000 m² waterpret

Op 2 maart worden alle genodigden hartelijk welkom geheten door mascotte Kick de kikker. In afwachting van de opening kunnen kinderen Kick helpen bij het bedenken van originele namen voor de 5 waanzinnige glijbanen. Download de tekenwedstrijd met de glijbanen op www.kortrijk.be/zwemmen.
Voor de winnaars heeft LAGO een spetterend zwembadfeestje in petto. Ervaar tijdens het feestelijk openingsweekend bovendien een exclusieve duik met een VR-bril. Zwem tussen vissen en haaien en laat je helemaal onderdompelen in de onderwaterwereld.

Vernieuwd zwemaanbod van Sportplus

Vzw Sportplus gaat een partnerschap aan met LAGO en organiseert in het nieuwe zwembad vanaf maart een ruim zwemaanbod. Sportplus is al jarenlang organisator van zwemactiviteiten. Van waterwennen tot zwemmen, van babyvisjes tot zeevisjes voor kinderen. En voor de volwassenen trendy fitheidsprogramma’s. Ontdek het allemaal op www.kortrijk.be/sportbrochures.

Voor openingstijden, tarieven en andere praktische informatie:

Ga naar de website van LAGO

Win!

Stad Kortrijk laat tijdens het openingsweekend 100 gezinnen gratis kirren van plezier in LAGO Kortrijk Weide. Surf naar www.kortrijk.be/wedstrijdzwembad en kies een datum: zaterdag 2 of zondag 3 maart. Schiftingsvraag: hoeveel liter water zit er in alle baden van het nieuwe zwemparadijs samen?

De winnaars krijgen een gratis ontbijt in het Rest-eau-café tussen 8 en 10 uur en mogen die dag gratis plonzen in LAGO Kortrijk Weide.

Ga naar de wedstrijd

Lago Kortrijk Weide