Dit jaar geen gewone fietstocht op autovrije zondag maar fietseluren

Gepubliceerd op Dinsdag 08 september 2020

Grote groepen mensen samenbrengen is in coronatijden uit den boze. Daarom krijg je dit jaar geen klassieke programmatie op Autovrije Zondag.

We gaan dit jaar voor een schitterende fietsroute doorheen Kortrijk en deelgemeenten zowel op zaterdag 19 als zondag 20 september, telkens tussen 13 en 18 uur.

Fietseluren

Een stripavontuur op de fiets (of te voet) voor jong en oud. Net zoals in een stripboek beleef je tijdens de fietstocht van fietseluren dolkomische avonturen. Jij bent als fietser (of wandelaar) het hoofdpersonage. Op ludieke wijze ontdek je de mooiste plekjes van je stad. Van sommige wist je misschien zelfs niet dat ze bestonden.

Passeer langs weides en bossen en fiets letterlijk door je stripboekstad. Onderweg ontdek je waarom jouw stad net nu de kluts kwijt is. De gekste taferelen zullen jouw eigen verhaal compleet maken.

Om alles in goede banen te kunnen leiden, kan je enkel fietseluren na registratie.

Meer weten en registreren

Iedereen kan starten vanuit zijn eigen buurt of deelgemeente. Ook dat zal je online moeten ingeven.

Coronaveilig

Fietseluren wil Coronaveilig zijn, en zal daarom met tijdslots werken, éénrichtingsverkeer zijn en uiteraard in openlucht. Social distancing wordt gegarandeerd van start tot finish. Kom met je bubbel, en fiets samen met ons deze geweldige tocht.