Depart XXL Popt

Gepubliceerd op maandag 07 juni 2021

Alweer goed nieuws voor de evenementenzomer in Kortrijk. In organisatie van DR Events wordt Kortrijk Popt georganiseerd: vijf avonden lang zullen Vlaamse artiesten het beste van zichzelf geven op Depart XXL.

De zomerkalender van Kortrijk krijgt meer en meer vorm. Vorige week kregen de festivals Alcatraz en Kamping Kitsch en wielerwedstrijd Marcel Kint Konvert Classic groen licht van het stadsbestuur, deze week is het aan DR Events. Zij organiseren een hele zomer lang ‘Kortrijk Popt’ op Depart XXL.

Op 24 juli zal Kortrijk Popt knallen met Bram en Lennert, Michael Schack en Regi! Ook in augustus volgen klinkende namen want op 8 augustus zetten Natalia en Jef Neve Depart XXL in vuur en vlam. 14 augustus is het de beurt aan Level 6 en Belle Perez. Afsluiten doet Kortrijk Popt met een tweedaagse op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus. Vrijdag nemen Mathias Vergels en Gene Thomas over, op zaterdag verwelkomen we Sam Gooris, Bart Kaëll en Willy Sommers. Allemaal knallers van formaat dus!

Het volledige programma terugvinden en tickets bestellen kan op de website van DR Events. Ticketprijzen starten vanaf €25.