Dag van het Park op zondag 28 mei

28/05

Op zondag 28 mei 2017 viert Kortrijk de Dag van het Park in het Stadsgroen Marionetten. We verwelkomen jou graag vanaf 12  tot 18 uur bij de Pontforthoeve, Don Boscolaan in Kortrijk.

Dit ecologisch recreatief natuurgebied biedt een waaier aan diversiteit. Je kuiert er door verschillende stukken landschap: boskanten, waterpartijen, open plekken, verdoken hoeken, een speelheuvel, een bos om in te ravotten en weilanden. Tijdens de Dag van het Park krijg je er gratis een portie avontuur en animatie bovenop. Wildebras pakt uit met workshops kampen bouwen en een helling, Natuurpunt nodigt je uit voor een zoektocht naar waterdiertjes en in de vooravond vindt de officiële opening van de nieuwe wandelpaden plaats.

Lunch

Begin deze avontuurlijke zondag tussen 12 en 14 uur met een heerlijke lunch met seizoensgroenten in de Ponforthoeve. Geniet tussendoor van muziek en de Fairtrade bar van de Wereldwinkel, pik de spiksplinternieuwe wandelfolder van het Stadsgroen Marionetten mee en klink als afsluiter om 17.30 uur samen met het stadsbestuur op een heerlijke, zorgeloze speelzomer in het Stadsgroen.

Inschrijven voor de lunch verplicht vóór 22 mei via Uit in Kortrijk. 

 

Schrijf nu vlug in!

 

 

Opgemaakt op: 06/04/2017

Reactie toevoegen

Reacties

Rolstoelgebruikers zijn welkom op de dag van het park. De omgeving rond en het binnenerf van de Pontforthoeve is toegankelijk. De graspaadjes zijn moeilijker toegankelijk maar wel kort gemaaid.