Nieuws - meest recent

Schaf een UiTPAS aan, spaar punten met deze vrijetijdspas en ruil ze om.

Heb je 10 punten dan kan je deze omruilen in elk zwembad in de regio dat meedoet met UiTPAS.

Ga naar de balie en zeg dat je 10 punten wenst om te ruilen voor een gratis zwembeurt.

 

 

 

1 reacties

Wist je dat je met je UiTPAS een gratis bezoekje kunt brengen in Texture, het museum over Leie en Vlas in Kortrijk.
Ideaal als familie uitstap tijdens de donkere herfst- en wintermaanden.

Neem je UiTPAS mee en zeg aan de balie dat je je gratis welkomstvoordeel wilt opnemen.

Openingsuren: http://www.texturekortrijk.be

 

 

Tijdens de krokusvakantie (10 t.e.m. 18 februari 2018) kan je in de Kortrijkse musea met je kinderen een heus avontuur beleven.

26/11

Wakker de Einstein in je aan en proef hoe boeiend wetenschap kan zijn tijdens de Dag van de Wetenschap op zondag 26 november. In Kortrijk kan je terecht voor een indrukwekkend programma verspreid over verschillende locaties in de stad.

Wil jij een chalet uitbaten in het Kerstdorp 2017 op het Schouwburgplein (van 8 tem 31 december 2017)? Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier.

De droompop van 'Waar is Ken?' is op zaterdag 25 november te horen in OC De Wervel.

Monseigneur de Haerne was in de 19e eeuw een belangrijk figuur. Hij realiseerde heel veel voor Kortrijk en omstreken, zowel op vlak van economie, onderwijs en liefdadigheid. De voorbije decennia raakte hij wat in de vergetelheid. Zijn standbeeld stond ooit op de Grote Markt voor de Patria en staat nu in het parkje in Monseigneur de Haernelaan ter hoogte van de Sint-Sebastiaanslaan. Het standbeeld was echter dringend aan onderhoud toe.

Van 16 tot 24 december 2017 is de Veemarkt het decor voor de bijzondere kerstmarkt ‘MarcT de Triomphe’. Dit initiatief bestaat uit 9 dagen markt waar muziek, voeding, ontmoeting en verbinding centraal staan. Organisaties, scholen, ondernemers, maar ook de Kortrijkzanen zelf kunnen meewerken aan deze kerstmarkt van solidariteit. Hun ideeën, projecten en initiatieven zijn belangrijk voor de invulling, planning en uitvoering van het concept.

De typische grooves van Waar is Ken? zijn op zaterdag 24 november live te horen in OC De Wervel.

De Vonke XXL is een Heuls evenement, een concertavond voor staand publiek dat steevast gratis is! Op zaterdag 11 november zorgen achtereenvolgens The Ed Sullivan Quartet, School is Cool en Heulse dj's voor wat ongetwijfeld een memorabele avond wordt.