Cultureel nieuws uit Kortrijk via WhatsApp

Gepubliceerd op dinsdag 02 april 2019

Vanaf vandaag kunnen toeschouwers van Schouwburg Kortrijk zich inschrijven op het officiële WhatsApp-kanaal van het cultuurcentrum. Geïnteresseerden krijgen hierbij wekelijks een update met het belangrijkste, culturele nieuws rechtstreeks via de smartphone. Dit kunnen voorstellingen zijn, maar ook een blik achter de schermen of opvallende gebeurtenissen.

WhatsApp is een gratis applicatie waarmee je via internet kunt communiceren met je contacten. De app is gemakkelijk te downloaden voor zowel Android, als iOS.

Wekelijks stuurt Schouwburg Kortrijk een bericht uit met een drietal uitgelichte topics. Schouwburg Kortrijk is hiermee het eerste cultuurcentrum dat inspeelt op de WhatsApp trend.

Twee korte stappen

Om de berichten te ontvangen, moeten er 2 korte stappen gevolgd worden. Voeg eerst Schouwburg Kortrijk toe aan de contactenlijst van je telefoon met het nummer 0470 50 02 23. Daarna stuur je ons via WhatsApp een berichtje met je volledige naam gevolgd door ‘inschrijven’. Uitschrijven is uiteraard ook mogelijk.

Schouwburg whatsapp