Compact Disk Dummies lanceren nieuw seizoen Schouwburg Kortrijk

14 september 201816 september 2018

In het weekend van 14-16 september kan je in en rond de Schouwburg terecht voor de lancering van ons nieuw seizoen. Dit jaar stelden de Compact Disk Dummies het programma samen. Ook zij slaagden er glansrijk in om een divers programma, met voor elk wat wils, samen te stellen.

Elektro-opera ‘The only way is UP’

Boris Van Severen en Jonas Vermeulen laten de zelfgeschreven soundtrack van hun nieuwe voorstelling niet uitvoeren door een rockband, maar door twee samplende dj’s. De elektro-opera ‘The only way is UP’ is een ode aan jong zijn én aan ouder worden. Van Severen en Vermeulen spelen een stuk over alledaagse dingen, maar dan wel in een surreëel universum dat verdacht veel lijkt op een langgerekte lsd-trip.

Vrijdag 14 september - 20.15 uur

Compact Club

Geïnspireerd door de variétéspektakels van weleer bouwen de Compact Disk Dummies het podium om tot een heuse Compact Club. Verwacht een gewaagde cross-over van circus, dans en muziek, hun grootste hits, gastoptredens van vrienden en een feestje waar je in het volgende decennium nog van zal spreken. Hou onze website in het oog en ontdek welke (bekende) vrienden het podium met onze curatoren zullen delen.

Zaterdag 15 september - 21.00 uur

Schuimparty

Op zondagnamiddag wordt het Schouwburgplein omgetoverd tot een echt familieplein. Met fijne muziek en een gezellige bar. De Compact Disk Dummies zorgen voor een giga-synthesizer. Ze geven uitleg hoe je jouw eigen elektronische sound maakt. En dat is niet alles. We throw a kidsparty. Maar dan wel een heuse schuimparty.

Zondag 16 september - vanaf 10.00 uur

Lees hier alles over op de website van de Schouwburg