Nieuws - meest recent

11/09

Alle ingestuurde vakantiefoto's krijgen een mooi plekje op onze wereldkaart.

01/09

Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september is er braderie in Kortrijk. Ontdek de nieuwe herfst-en wintercollecties en scoor enkele leuke koopjes in de buitenstanden.

25/08

In augustus organiseert Letterzetter Jonas Bruyneel een zomerredactie. Drie dagen lang wordt er geschreven, geïllustreerd onder het waakzame oog van o.a. Christophe Vekeman en Roderik Six.
Zin om in je pen te kruipen, je schrijfambitie te verkennen en te proeven van wat het Lettertype Collectief je kan bieden? Schrijf je dan snel in via letterzetterkortrijk@gmail.com.

30/09

Tijdens de verwendag op zaterdag 30 september verwennen we in het leescafé onze bezoekers met een muzikaal optreden van Mickey Doyle.

24/07

Ontdek het eindresultaat van de Urban Waves-samenwerking tussen het Lettertype Collectief en kunstenaar Bram Terryn.

24/06

De Midzomerrun is op 24 juni aan zijn vijfde editie toe. Het Schouwburgplein is die avond omgetoverd in een plek vol sfeer en ambiance met livemuziek, vuur en licht. Deze run is een totaalbeleving met heel wat animatie op en langs het parcours in een professionele omkadering.

01/06

Deze maand kan je het resultaat van het het mediawijze taalproject door Kortrijkse jongeren komen bewonderen in de exporuimte van de centrale bibliotheek.

expo toekan
10/05

Deze maand kan je de tekeningen van alle 19 laureaten van de tekenwedstrijd 'voeding' komen bewonderen in de exporuimte van de centrale bibliotheek.

laureaten 'Kortrijkse glasbollen' ©bibkortrijk
10/05

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de Kortrijkse bib samen met KV Kortrijk op zoek naar de beste junior FIFA-speler van Kortrijk.

21/04

Wat als…het nu eens allemaal voor jou uitgezocht was?

logo uitgezocht