Nieuws - meest recent

24/06

De Midzomerrun is op 24 juni aan zijn vijfde editie toe. Het Schouwburgplein is die avond omgetoverd in een plek vol sfeer en ambiance met livemuziek, vuur en licht. Deze run is een totaalbeleving met heel wat animatie op en langs het parcours in een professionele omkadering.

01/06

Deze maand kan je het resultaat van het het mediawijze taalproject door Kortrijkse jongeren komen bewonderen in de exporuimte van de centrale bibliotheek.

expo toekan
10/05

Deze maand kan je de tekeningen van alle 19 laureaten van de tekenwedstrijd 'voeding' komen bewonderen in de exporuimte van de centrale bibliotheek.

laureaten 'Kortrijkse glasbollen' ©bibkortrijk
10/05

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de Kortrijkse bib samen met KV Kortrijk op zoek naar de beste junior FIFA-speler van Kortrijk.

21/04

Wat als…het nu eens allemaal voor jou uitgezocht was?

logo uitgezocht
23/04

Heel wat bibliotheken uit de regio organiseren samen een té gek jeugdboekenfeest. Dit jaar opent bibliotheek Waregem haar deuren op zondag 23 april haar deuren en iedereen is welkom!

© bibkortrijk
03/04

Help jij ook mee om onze paasboom kleurrijk te versieren?

© bibkortrijk
27/04

Op donderdag 27 april kan je in de openbare bibliotheek van Kortrijk speeddaten met een boek

Over boeken gesproken
10/04

Tine Vandamme exposeert vanaf 10 april in de Kortrijkse centrale bibliotheek

2 reacties
Slip Away
25/03

In de wolken met Skywonder

Wie altijd al gepassioneerd was door luchtvaart, vindt op 25 en 26 maart helemaal zijn of haar gading in Skywonder. Deze nieuwe beurs in Kortrijk Xpo zet de kleine luchtvaart centraal en is daarmee een primeur voor België en Noord-Frankrijk. Een compleet belevingsprogramma brengt de bezoeker helemaal in de sfeer.