Nieuws - meest recent

29/07

Jeugdorkest GMO (Giovani Musicisti Ossolani) is op doorreis en wou graag een openluchtconcert brengen in Kortrijk. Dit leuke initiatief konden we niet afslaan. Geniet met ons mee vanaf 29 juli om 16 uur op de Grote Markt.

Momenteel kijken we binnen de buitenschoolse kinderopvang uit naar (m/v) assistent kinderbegeleiders buitenschoolse kinderopvang - niveau D1-3 - 0.50 VTE voor opdrachten bepaalde duur of vervangingsopdrachten.

Van dinsdag 8 augustus tot vrijdag 1 september 2017 voert de firma A. Cocquyt in opdracht van het stadsbestuur werken uit in de Lampestraat in Marke tussen het kruispunt met de Smokkelpotstraat en de brug van de A17/E403.

Op vrijdag 11 augustus 2017 plaatst de firma Demabuild bvba uit Ieper een kraan in de Overleiestraat ter hoogte van huisnummer 58.

Tussen maandag 7 tot donderdag 31 augustus 2017 voert de firma Stadsbader uit Harelbeke wegeniswerken uit op het kruispunt Stationsstraat-Havermarkt-Waterpoort. De werken zullen 3 dagen duren. Er is een plaatselijke omlegging voorzien.

Road Rock festival

 

Er komen in 2017 11 nieuwe laadpalen voor elektrische wagens. De eerste laadpaal nu in dienst op parking Broeltorens

Maandag 10 juli voert de stad van 5u30 tot 7u30 dringende herstellingswerken uit aan de tunnel Doorniksepoort.

Stadsbestuur maakt gevaarlijk kruispunt Hugo Verriestlaan / Lode de Boningelaan /Graaf Boudewijn IX-laan veilig voor fietsers en voetgangers. Wandelingstraat krijgt nieuwe fietspaden in beide richtingen.

De rioleringswerken en de herinrichting van de schoolomgevingen Pottelberg en Burgemeester Felix de Bethunelaan en de Kampstraat gaan van start. Stad Kortrijk pakt samen met het Agentschap Wegen & Verkeer de verkeerssituatie en veiligheid aan in de omgeving van de scholen rond de Pottelberg.