Maatregelen corona Conservatorium

Onzekerheid derde trimester

Sinds zaterdag 14 maart 2020 is Conservatorium Kortrijk gesloten als gevolg van de dreiging van het coronavirus. Wij volgen hiermee de richtlijnen van de federale regering. Het blijft momenteel onduidelijk hoe de toestand de komende weken zal evolueren. Ook voor onze school zal het derde trimester er daardoor anders uitzien dan normaal. Zo worden alle openbare toonmomenten voor de rest van dit schooljaar afgelast.

 

Alternatieve evaluatie

Om voor het derde trimester toch nog een duidelijk leerdoel te hebben én de leerlingen te kunnen evalueren, werken we dit schooljaar met een eindproject, een portfolio en/of permanente evaluatie. Hoe dat precies zit per domein en richting, ontdek je in een uitgebreid document. Dat kan je downloaden door op de onderstaande button te klikken.

Details evaluatie leerlingen 

 

Geen evenementen meer

Graag willen we hier ook nog eens verduidelijken dat alle geplande activiteiten of evenementen (mede)georganiseerd door het Conservatorium afgelast zijn. De expositie naar aanleiding van 150 jaar Conservatorium Kortrijk wordt verplaatst naar volgend schooljaar.

 

Contact en informatie

Bij vragen kan je altijd contact opnemen met de hoofdschool via het e-mailadres conservatorium@kortrijk.be. Tot nader order zijn we telefonisch niet bereikbaar omdat we geen permanentie kunnen voorzien op het secretariaat. Van zodra dit wel weer kan, brengen we jullie op de hoogte via de website en de digitale nieuwsbrief.

Op zoek naar details over de impact van het coronavirus, check dan zeker www.kortrijk.be/coronavirus.