Schrijf in voor het tweede stadsdebat over de toekomst van Kortrijk

Kortrijk denkt na over hoe de stad er moet uitzien in de toekomst. Daarin staat de kwaliteit van de open ruimte en de woon- en werkplekken voorop. Een goede en aangename stad bouwen, kan door scherpe keuzes te maken en die maakt Kortrijk niet alleen. 

In het tweede stadsdebat leg jij de toekomst vast voor de ruimte in Kortrijk. We leggen we het volledige stadsplan onder de loep. Jij bepaalt mee welke richting de ruimtelijke planning van de stad uit moet. Debatteer mee over de plaats voor groen, wonen en werken in onze stad. Waar maken we ruimte voor landschap, bos, speelruimte en parken in onze stad? Hoe organiseren we werken in onze stad en waar doen we dat? Welke groene assen en fietsassen realiseren we? Welke woongebieden snijden we nog aan en waar schrappen we woonfuncties?

Het tweede stadsdebat is verplaatst en gaat twee keer door om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen. Kom mee debatteren op dinsdagavond 16 mei of donderdagavond 18 mei. Beide avonden zijn identiek en gaan door in de Budafabriek. De plaatsen zijn beperkt. Kies voor één van de twee avonden en schrijf je nu in! 

Kan je er niet bij zijn maar wil je wel betrokken blijven in het traject, schrijf dan in via dezelfde link. Dan houden we je op de hoogte van volgende evenementen.

Zie ook

Opgemaakt op: 21/04/2017

Reactie toevoegen