Infomarkt buurt Loofstraat

De toekomst van de stad bepalen we niet alleen op stadsdebatten over de toekomst van de ruimte van de volledige stad. We denken ook na over heel concrete sites zoals de ziekenhuissite in de Loofstraat die net leegstaat. Op woensdag 21 juni organiseert Kortrijk een infomarkt over de buurt Loofstraat & Sint Rochus. Steek er je licht op over wat op tafel ligt bij het bepalen van de toekomst van die buurt. Welkom tussen 18 en 21 uur in de kantoren van AGO Kortrijk IT - Wolvenstraat 23!

De buurt van de Loofstraat en de Sint Rochuskerk op een kruispunt tussen het station en Hoog Kortrijk, is in volle beweging. az groeninge verhuisde naar de nieuwbouw in de President Kenndylaan en de leegstaande site in de 'Loofstraat' krijgt dus een nieuwe invulling. Delhaize vernieuwt de supermarkt. De dekenij staat leeg ... Tijd om na te denken over de toekomst. 

Op de infomarkt informeren we je graag over hoe we de toekomst van de buurt aanpakken. Je komt er van alles te weten over de buurt en over de mogelijke invullingen van de verschillende sites. We horen ook graag jouw mening. Stel je vragen aan de deskundigen, bekijk de plannen en geef jouw ideeën mee voor de sites.

De infomarkt is vrij te bezoeken tussen 18 en 21 uur in de kantoren van AGO KORTRIJK IT - Wolvenstraat 23 (Kortrijk). Inschrijven is niet nodig.

Info en vragen: kortrijkspreekt@kortrijk.be of 056 27 72 53.

Klik voor meer info over Kortrijk 2025.

Opgemaakt op: 14/06/2017

Reactie toevoegen