Kortrijk Loopt voor Think Pink

Het is intussen voldoende duidelijk hoe ernstig we allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus moeten nemen. Die zullen sowieso nog een hele tijd gelden en wij zullen voorzorgen moeten blijven nemen, zelfs eens het normale leven stilaan zou kunnen hernemen.

Op onze evenementen komen veel mensen samen en dus moeten wij als organisator onze verantwoordelijkheid blijven nemen. De gezondheid van elke deelnemer, medewerker, kortom, van ieder van ons primeert! Dus hebben we jammer genoeg moeten beslissen om deze editie van ENGIE Kortrijk Loopt voor Think Pink, gepland op 1 juni te annuleren. Het wordt onmogelijk om ENGIE Kortrijk Loopt voor Think Pink naar later dit jaar te verschuiven, hoezeer wij er - wellicht net als jijzelf - naar uitkeken.

Al wie zich al ingeschreven had, krijgt een persoonlijke e-mail.

Intussen kan je op 1 juni wel al ENGIE Kortrijk Loopt voor Think Pink virtueel lopen en vanaf nu al heel wat andere events. Zo blijf je bewegen en kan je dat ook virtueel blijven delen met anderen. Check daarvoor zeker ons pas gelanceerde Keep Moving platform: www.keepmoving.eu.

Hou het gezond, blijf alle gezondheidsrichtlijnen opvolgen en tot snel!

 

INFO & INSCHRIJVEN 

Kortijk Loopt! Is DE loopervaring voor iedereen uit Kortrijk en omstreken! Op Pinkstermaandag 1 juni heb jij de kans om dwars door de Guldensporenstad te lopen.

Deelnemers hebben de keuze tussen een parcours van 5 km of 11 km. Net zoals de voorbije jaren zal de aankomst van de 5 km op de Grote Markt liggen. Een pendeldienst brengt alle deelnemers achteraf terug naar Sportcampus Lange Munte. Start en aankomst van de 11 km liggen op de Lange Munte.

Nog niet overtuigd? Weet dan dat deze loopgelegenheid volledig in het teken staat van Think Pink! Je kan op 3 verschillende manieren borstkankerpatiënten steunen tijdens de moeilijkste strijd van hun leven:

  • Je registreert je als deelnemer via think-pink.be en engageert je om minstens 100 euro in te zamelen. In ruil zorgt Think Pink voor jouw inschrijving en borstnummer, Run for Think Pink-loopshirt én een deugddoende kuitmassage na de wedstrijd.
  • Je ondersteunt de actie door bij jouw inschrijving 5 euro extra te betalen. Zo ontvang je na afloop van de wedstrijd een sporthanddoek (roze/grijs) aan de Think Pink-infostand op Kortrijk Loopt.