VLAIO lanceert koopinjebuurt.be, een overkoepeld portaal voor #kooplokaal

Gepubliceerd op Dinsdag 21 april 2020

De lokale handelaar ondersteunen is in volle Coronacrisis broodnodig. Om onze lokale economie kracht bij te zetten, lanceerden VLAIO, NSZ, UNIZO en VLAM de website koopinjebuurt.be, een overkoepelend platform waar je als consument jouw lokale ondernemers kan terugvinden.

Ben jij een lokale ondernemers en wens je te registreren op het koopinjebuurt.be portaal? Inschrijven is gratis en bovendien wordt je automatisch opgenomen in de databank van koopinjebuurt.be en verschijn je ook in de zoekopdrachten.
 

Ik registreer mijn zaak

Waarom registreren?

Er zijn al tal van platformen om lokaal te kopen, maar dit initiatief van de Vlaamse overheid heeft als bedoeling een overkoepeld platform te bieden, waar je alle lokale handelaars in jouw regio kan terugvinden. 

Vanaf eind april start VLAIO een promotie- en sensibiliseringscampagne via online en social advertising. De lokale handelaars, winkeliers, restaurants, …  kunnen gratis meesurfen op de verdere bekendmaking van koopinjebuurt.be.

Met dit gezamenlijk initiatief over gemeenten en steden heen, wordt het aanbod groter en aantrekkelijker voor jouw klant.

 

Hoe registreer ik mijn zaak?

Registratie kan via partners UNIZO of NSZ via de onderliggende sites winkelhier.be en koopinuwkot.beNa inschrijving wordt je automatisch opgenomen in de databank van koopinjebuurt.be en verschijn je ook in hun zoekopdrachten!

De bedoeling is om een zo compleet mogelijk aanbod van buurtwinkels, handelszaken, restaurants, …. die in de buurt willen leveren of afhaal voorzien, te bieden. Registreren kan gratis en geheel vrijblijvend. Je hoeft geen webshop te hebben, je kan ook een e-mailadres of telefoonnummer bezorgen waarop men je kan bereiken. En je hoeft ook geen lid te zijn of te worden van één van beide organisaties.

Registreren

https://www.vlaio.be/nl/nieuws/de-vlaamse-overheid-promoot-lokaal-shoppen-registreer-ook-jouw-zaak