Nieuws - meest recent

Voor Zorg Kortrijk zoeken wij een fulltime KLUSJESMAN

Tijdelijke functie, vanaf 4 september (minstens 8 maand) 
Meer informatie kan je krijgen bij Rik.Lambert@kortrijk.be

Interesse?

Stel je kandidaat via jobs.zorg@kortrijk.be, lut.defoirdt@kortrijk.be in Cc.

 

01/09

Vrijdag 1 september is het eindelijk zo ver. Dan schiet de nieuwe evenementenhal Depart op Kortrijk Weide officieel uit de startblokken. De openingsfuif belooft een memorabele avond te worden. Na de openingsset met de winnaar van de dj-wedstrijd nemen 2kg Hoofdvlees, Shizzle le sauvage enStubru-fenomeen Faisal de draaitafel over tot in de vroege uurtjes.

Wij zoeken voor Zorg Kortrijk verpleegkundigen.

WZC Biezenheem en WZC Ter Melle
Zowel Voltijds, Deeltijds als Nacht (deeltijds).

Het is jouw taak een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de bewoner te creëren, door optimale en deskundige hulp en verzorging. Je observeert en rapporteert noden en evoluties van de bewoner.

Motorliefhebbers kruisen het weekend van 25 augustus met stip in hun agenda aan. Dan vindt de 28e editie van het Vlastreffen plaats, met Road Rock als stevige muzikale uitsmijter.

Agentschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen kondigde eerder aan om vanaf 21 augustus asfalteringswerken uit te voeren op de Doorniksesteenweg (N50) in Kortrijk ‘t Hoge
In overleg met de stad en de politie werd beslist om de werken uit te stellen.

Een avond in het teken van twee bands met hun roots in de wijk en in de stad. Dinsdag 5 september vanaf 19u in OC Lange Munte!

Vrijdagnacht (12 augustus 2017) overleed ereschepen Joël Devos op 89-jarige leeftijd. Hij was schepen in Kortrijk van 1982 tot 1995. Joël was een heel graag gezien persoon in het verenigingsleven en daarbuiten. De uitvaart vindt plaats op zaterdag 19 augustus om 10.30 uur in de Sint-Janskerk in Kortrijk.
Het stadsbestuur opent vanaf woensdag 16 augustus een rouwregister in de trouwzaal in het historisch stadhuis. Wie een woord van steun wil overmaken aan de familie kan dit elke middag tussen 13 en 17 uur (tot en met zaterdag 19 augustus).

1 reacties

Voor de derde maal een Drijf In CInema in Kortrijk, maar toch opnieuw iets anders. Dit jaar, op vrijdagavond 25 augustus, wordt de Drijf In Cinema een openlucht cinema voor iedereen. Je kan kijken in stoelen op Buda Beach of voor de eerste vijftig avonturiers voorzien we plaatsen op het water in kajaks dankzij een samenwerking met de Kortrijkse Kajak club.

Onder de noemer ‘Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen’ wil Natuur.koepel vzw in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen en de stad Kortrijk, iedereen aanmoedigen om streekeigen bomen en struikenaan te planten. Er werden verschillende plantpakketten samengesteld volgens het type haag, bosje of houtkant dat je wenst

De realisatie van het Stationsproject Kortrijk verloopt in fases. De voorbereidende werken zijn klaar. In september start de bouw van de fiets- en bustunnel.