Jeugdraadcontainer

Omschrijving

Met de jeugdraadcontainer op jouw evenement of activiteit heb je werkelijk een 'manusje van alles' in handen.

De jeugdraadcontainer is een vrachtwagencontainer die je dankzij zijn inrichting voor allerlei doeleinden kan inzetten op fuiven, feesten en evenementen. Afgewerkt met een opklapbare zijklep, stroomvoorzieningen, verlichting en een standaard vulling met 10 werfhekken en bijhorende rubbervoeten is de container wel heel erg multifunctioneel.

Je kan hem gebruiken als ticket-unit, secretariaat op verplaatsing, stockageruimte voor één dag, frietkot of podium, noem maar op.

Voorwaarden

  • De waarborg moet betaald zijn vooraleer de container kan geleverd worden.
  • De container moet in perfecte staat worden teruggebracht, anders wordt er schade aangerekend.

Aanvragen

Wie?

  • Verenigingen, organisatoren van evenementen, straat, buurt- en dorpsfeesten, fuiven, ...
  • Commerciële organisaties en privé-initiatieven kunnen geen beroep doen op de jeugdraadcontainer. 

Wanneer?

Ten laatste drie weken voor het gebruik, maar wees snel, want de container is erg populair.

Hoe?

Je kan de jeugdraadcontainer aanvragen bij het Evenementenloket. Geef mee waar, waarvoor en wanneer de jeugdraadcontainer moet worden ingezet. Geef ook een telefoonnummer van een contactpersoon door die vrij kan zijn op de dag van de levering. Zo kan de chauffeur contact opnemen voor de plaatsing van de container. Als de container in het weekend gebruikt wordt, hou er dan rekening mee dat de container op vrijdag wordt geleverd en op maandag terug wordt opgehaald.
Heb je parkeerplaatsen nodig voor het plaatsen van de container, vergeet dit ook niet te vermelden in je aanvraag!

Aanvraag evenementenloket

Levering

Wanneer?

De container wordt geleverd met de vrachtwagen van de stad Kortrijk. Als de chauffeur met de container vertrekt neemt hij contact op met de persoon die bij de reservatie zijn/haar telefoonnummer naliet. Deze moet dan ook bereikbaar zijn op de leverdag. Dit is belangrijk, want eenmaal geplaatst is er geen beweging meer in de container te krijgen.

Kosten

Het gebruik van de container is gratis. Er wordt een waarborg van 150 euro aangerekend. Deze waarborg krijg je terug als je het materiaal in correcte staat terugbezorgt.