Fuif/event organiseren

evenementenloket

Evenementenfiche

Zaal gereserveerd op je favo datum? Vul dan de evenementenfiche in via het e-loket om zo de stad op de hoogte te brengen van jullie fuif en de nodige aanvragen en vergunningen in orde te brengen.

Meer info: evenementen@kortrijk.be

Safe Party Zone

Safe Party Zone

Wat is SPZ?

Als je bovenstaand logo ziet op een ticket, affiche, flyer of website van een fuif, dan weet je onmiddellijk dat het een fuif is waar veel aandacht aan veiligheid wordt gegeven. De organisatoren van fuiven met Safe Party Zone hebben immers een opleiding gevolgd waarin hen alles uit de doeken wordt gedaan over veilige evenementen. Het belangrijkste is echter dat het ook een fuif is waar amokmakers en drugsdelinquenten geen kans krijgen. Zij kunnen immers een toegangsverbod voor één jaar krijgen en dit voor alle fuiven die werken met Safe Party Zone, ongeacht in welke zaal deze fuif doorgaat. Kom je dus om te feesten? Dan word je met Safe Party Zone extra in de watten gelegd!

Reglement

SPZ voor bezoekers

Ga je zelf regelmatig naar fuiven in Kortrijk en wil je meer te weten komen over Safe Party Zone?

Meer info

SPZ voor organisatoren

Hoe Safe Party Zone werkt en hoe je dit moet toepassen tijdens fuiven?

Meer info

oordoppen

Gratis oordoppen

Organiseer je een fuif of optreden waar muziek centraal staat?

Jeugdraad Kortrijk en JC Tranzit voorzien voor al jullie feestjes gratis oordoppen!

Voorwaarden

  • De oordoppen kunnen enkel aangevraagd worden door een fuifbuddie.
  • De gratis oordoppen worden aangeboden om fuiven (op het Kortrijkse grondgebied) te ondersteunen en zijn niet bestemd voor privé- feestjes en grote openluchtevenementen.
  • Wij voorzien oordoppen voor 25% van het aantal toegelaten personen in jullie gekozen fuifzaal. Bijvoorbeeld: voor een fuif in JC Tranzit (400 personen), voorzien wij 100 paar oordoppen.

Hoe aanvragen

Door het webformulier in te vullen: 

Aanvraagformulier oordoppen

Wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen kan je de oordoppen tijdens de openingsuren komen afhalen in JC Tranzit, Nelson Mandelaplein 17, 8500 Kortrijk. 

Meer info

Lieselot Vanneste

Fuifcoach / Administratie / Regioverantwoordelijke Bissegem & Kortrijk 

056 27 73 47

0491 86 66 63

Zot idee? Nieuw party-concept?

Broed je samen met vrienden op een innoverend project maar ontbreekt het je aan middelen om plannen in daden om te zetten? Wil je als jeugdvereniging eens extra-speciaal uit de hoek komen maar kom je net die laatste € tekort? Dan springt JC Tranzit voor je in de bres met de projectsubsidie!

Meer info