Buitenspeeldag 2021

Buitenspeeldag

Vanwege de verstrengde coronamaatregelen kunnen we helaas ook dit jaar geen normale Buitenspeeldag beleven. Toch roepen we iedereen op om op woensdag 21 april buiten te spelen. 

In Kortrijk en deelgemeenten kan je naar hartenlust buiten spelen, altijd maar vooral ook op Buitenspeeldag. Ontdek hieronder de verborgen ravotplekken, (nieuwe) speelpleintjes en de plezantste speelstraten. 

Coronamaatregelen

Als je gaat spelen, hou dan rekening met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus! Hou minstens 1,50 meter afstand van kinderen en volwassenen die niet tot jouw bubbel behoren.

Als +12-jarige mag je niet samenscholen, ook niet op het speelplein. Je kan wel met maximaal vier +12-jarigen afspreken in de buitenlucht. Merk je dat je niet voldoende afstand kan bewaren, draag dan een mondmaster.  

Er zijn ook online heel wat leuke en creatieve uitdagingen, spelletjes, knutselopdrachten te vinden die je kan doen tijdens de Buitenspeeldag 2021. Surf via onderstaande links naar de websites en doe heel wat inspiratie op. Veel speelplezier!

Thuis met vlieg

Speelideeën voor thuis

De online jeugdbeweging

Ik verveel mij thuis, WAT WAT kan ik doen?