Kan jij internationale studenten gebruiken in jouw horecazaak?

Gepubliceerd op Donderdag 19 oktober 2023
horeca

Vives en Howest verwelkomen jaarlijks heel wat internationale studenten van alle uithoeken van de wereld. Vanuit de scholen horen wij dat heel wat van deze studenten op zoek zijn naar een studentenjob tijdens hun periode in Kortrijk. Mits ook bij horeca heel wat vraag is naar extra personeel, zien we kansen om elkaar te verbinden

Ben jij op zoek naar een student om enkele keren per week af te wassen in de keuken, bestellingen op te nemen of achter de toog mee te helpen? Vul jouw gegevens in via onderstaand formulier. Enige vereiste is dat deze studenten met jullie of indien nodig met klanten kunnen communiceren in het Engels. 

Jouw horecazaak abonneren op kandidaat-studenten

We 'abonneren' jullie snel op een lijst van geïnteresseerde internationale studenten die af en toe willen bijspringen in de Kortrijkse horeca. Je kan ook aangeven of je zelf wenst gecontacteerd te worden. Vind je een geschikte kandidaat? Vanzelfsprekend sluit je dan een studentenovereenkomst af en worden prestaties van de student in Dimona aangegeven. 
 

  • Buitenlandse studenten afkomstig uit een land van de Europese Economische Ruimte (EER) of uit Zwitserland  hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de Belgische studenten, en mogen dus 600 uren per jaar werken. 
  • Niet EER studenten hebben iets meer beperkingen. Zo mogen ze tijdens het academiejaar maximaal 20 uren per week werken.

Internationale studenten van Howest & Vives

Via de international offices van Howest en Vives werd een engelstalige oproep verspreid onder de internationale studenten. 
Ken jij een internationale student die eveneens interesse heeft? Inschrijven kan via onderstaande button. 

Aanmelden voor internationale studenten