GBS Kooigem

fijnepaasvakantie

Fijne paasvakantie!

We zien jullie graag terug op maandag 19 april!

informatieavond

Infomoment speelplaats

Op donderdag 1 april was er een infoavond i.v.m. de speelplaats. Hebt u de voordracht gemist? Geen probleem. Hier vindt u de presentatie!

infomoment speelplaats kooigem

curieuzeneuzenhalenplein

Curieuzeneuzen

Vanaf 3 april starten de metingen voor Curieuzeneuzen. Dit is een grootschalig onderzoek naar hitte en droogte in Vlaanderen. Onze school werd geselecteerd als meetpunt. Het meetpunt bevindt zich op het Halenplein en is sedert vanmorgen actief. Het onderzoek loopt vanaf 3 april en duurt 6 maand. We komen er zeker nog op terug. Op https://curieuzeneuzen.be komt u er alles over te weten!

Paasvakantie vrije plaatsen sportkampjes Sportplus

Er zijn nog enkele vrije plaatsen binnen verschillende sportkampjes, vooral in de tweede week van de vakantie. Inschrijven kan via de webshop van Sportplus. Meer info? Contacteer Sportplus.

Nieuwskrantje KRAKO !

Beste ouder(s), de school pakt vanaf deze week uit met een nieuwskrantje: KRAKO. (krant Kooigem) Het krantje mag u elke week in uw mailbox verwachten.

Met het krantje willen we u nog beter informeren over wat reilt en zeilt in de school en in de groepen! U kan het krantje ook raadplegen via volgende link: https://www.kortrijk.be/gemeenteschool/nieuwskrantje-krako

We wensen u veel leesgenot!

dankjewel

Bedankt!

Het schoolteam wil u van harte bedanken voor het steunen van onze acties “Tekenfund” en de “pannenkoekenverkoop”. De opbrengst zal gebruikt worden om het spelen tijdens de speeltijden aantrekkelijker te maken. In het najaar van 2020 kwam er reeds een tafeltennistafel op de school. Die wordt al gretig gebruikt. Momenteel zijn we ook aan het bekijken om een tafelvoetbal te plaatsen. Ook een sjoelbak of een ander (volks)spel behoort tot de mogelijkheden. Ook in de leerlingenraad kunnen nog ideeën los komen.

U hoort er in de toekomst dus ongetwijfeld nog meer over!

Maandmenu

Vanaf 1 september werken wij met een nieuwe maaltijdleverancier, Esthio.  Je kan de menu al raadplegen via onderstaande link: 

Maandmenu

Facebook pagina Kooigem

Volg ons nu ook via onze facebookpagina!

Inschrijven schooljaar 2020-2021

Nieuwe schoolreglement

Beste ouders, 

Via onderstaande link kunnen jullie het nieuwe schoolreglement voor het schooljaar 2020-2021 downloaden in PDF-formaat. 

Schoolreglement Kooigem 2020-2021

Groet

Directeur Herwig De Praitere