Trofee der gebundelde krachten

De stad staat stil bij de bijzondere inspanningen en de dagelijkse successen die gerealiseerd worden door haar medewerkers. Daarom lanceren we de Trofee der gebundelde krachten. Deze trofee plaatst successen van stadsmedewerkers in de kijker.  

Telkens zetten we een unieke samenwerking, project, werking of team in de kijker die een bijzondere inspanning levert. Maar dat is niet alles, naast de trofee krijgen de winnaars ook een leuke pauze cadeau met koffie en taart. Waar wacht je nog op? Nomineer een bijzondere inspanning  die tot stand kwam door een of meerdere collega's. 

Wat is zo'n bijzondere inspanning nu precies? 

Een bijzondere inspanning is een professionele prestatie die tijdens de werkuren tot stand komt, doordat verschillende collega's hun krachten bundelen. Het kan gaan om het realiseren van een groot project, maar evengoed het dag in dag uit leveren van topkwaliteit achter de schermen. 

Ga aan de slag! 

Nomineer een project, werking, ploeg, team of bijzondere samenwerking die volgens jou de Trofee der gebundelde krachten dubbel en dik verdient. Mail je voorstel naar gebundeldekrachten@kortrijk.be of bel op 056 27 72 80.  

Winnaars

Winnaars april 2018 - De Vriendenkring

De Vriendenkring organiseert doorheen het jaar allerlei after work-activiteiten zowel voor stadsmedewerkers als voor de hele familie. De Vriendenkring bestaat uit stadsmedewerkers uit diverse teams en gepensioneerden. 

Winnaars januari 2018 - Het gezicht van de stad

De medewerkers die dag in dag uit burgers helpen aan de vele balies van de stad. 

Winnaars november 2017 - Allemaal Digitaal

De medewerkers die meewerken aan het project Allemaal Digitaal.

 

Winnaars september 2017 - De Huisbewaarders

De medewerkers van de stad die dagelijks instaan voor poetsen en logistieke en technische ondersteuning in gebouwen. 

Winnaars juli 2017 - Sinksen achter de schermen

Ondersteuning Sinksenfeesten/Team Depot 102 en Beheer openbaar domein

 

 Dit project kadert binnen Goesting in Kortrijk.