Trofee der gebundelde krachten

De stad staat stil bij de bijzondere inspanningen en de dagelijkse successen die gerealiseerd worden door haar medewerkers. Daarom lanceren we de Trofee der gebundelde krachten. Deze trofee plaatst successen van stadsmedewerkers in de kijker.  

Telkens zetten we een unieke samenwerking, project, werking of team in de kijker die een bijzondere inspanning levert. Maar dat is niet alles, naast de trofee krijgen de winnaars ook een leuke pauze cadeau met koffie en taart. Waar wacht je nog op? Nomineer een bijzondere inspanning  die tot stand kwam door een of meerdere collega's. 

Wat is zo'n bijzondere inspanning nu precies? 

Een bijzondere inspanning is een professionele prestatie die tijdens de werkuren tot stand komt, doordat verschillende collega's hun krachten bundelen. Het kan gaan om het realiseren van een groot project, maar evengoed het dag in dag uit leveren van topkwaliteit achter de schermen. 

Ga aan de slag! 

Nomineer een project, werking, ploeg, team of bijzondere samenwerking die volgens jou de Trofee der gebundelde krachten dubbel en dik verdient. Mail je voorstel naar gebundeldekrachten@kortrijk.be of bel op 056 27 72 80.  

Winnaars

  • November 2018 - Projectteam Kortrijk Weide.  Meer dan 20 teams werken mee aan de realisatie van dit nieuwe stadsdeel. 
  • Juni 2018 - Warm Kortrijk. De medewerkers die samen werken aan een stad voor iedereen, een stad waar iedereen kansen krijgt om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. Het gaat over projecten als Roots, beroepen- en bedrijvenrally maar ook over de dagelijkse werking van bijvoorbeeld brugfiguren en wijkcentra.
  • April 2018 - De Vriendenkring organiseert doorheen het jaar allerlei after work-activiteiten zowel voor stadsmedewerkers als voor de hele familie. De Vriendenkring bestaat uit stadsmedewerkers uit diverse teams en gepensioneerden. 
  • Januari 2018 - Het gezicht van de stad zijn alle medewerkers die dag in dag uit burgers helpen aan de vele balies van de stad. 
  • November 2017 - Alle medewerkers die samenwerken aan het project Allemaal Digitaal.
  • September 2017 - De huisbewaarders zijn de medewerkers van de stad die dagelijks instaan voor poets, logistieke en technische ondersteuning in gebouwen.
  • Juli 2017 - De teams die achter de schermen van Sinksen een succes maken: team Depot en Beheer Openbaar Domein. 

Bekijk hieronder een aantal filmpjes over de winnaars.

Dit project kadert binnen Goesting in Kortrijk.

Projectteam Kortrijk Weide

Warm Kortrijk

Allemaal digitaal

Alle medewerkers die van het project 'Allemaal digitaal' een succes maken.

Het gezicht van de stad

De medewerkers die dag in dag uit burgers helpen aan de vele balies van de stad.

De huisbewaarders

De medewerkers van de stad die dagelijks instaan voor poets, logistieke en technische ondersteuning in gebouwen.

Sinksen achter de schermen

De teams van depot 102 en beheer openbaar domein die van achter de schermen Sinksen tot een succes maken.