Spontaan solliciteren

 

1. Persoonlijke gegevens
2. Interesse
In welke jobs ben je geïnteresseerd?
Algemene jobs
Uitvoerende jobs
Heb je interesse voor een job in team groen, wegenwerken of huisvuilophaling? Solliciteer dan rechtstreeks voor deze vacatures, ga terug naar de startpagina www.kortrijk.be/vacatures en klik op 'Onze inwoners zijn je dankbaar'. Hulp nodig? Kom langs bij Servicepunt op de 2de verdieping, open tijdens de kantooruren.
Vakspecialist
Seizoenspersoneel (mei tot september)
Redder
Leidinggevende job
3. Werkervaring
Vul hieronder jouw werkervaring(en) in. Heb je een CV waar deze informatie in staat, laat deze vakken leeg en voeg je CV hieronder toe!
CV en sollicitatieformulier
4. Opleiding

Wat is jouw laatst behaalde diploma?

Wat is de studierichting van jouw laatst behaald diploma?

Andere behaalde diploma's of interessante opleidingen?

5. Wet op de Privacy
Overeenkomstig art. 4 van de wetgeving op de Privacy van 8 december 1992 worden de door jou verstrekte persoonsgegevens opgenomen in gegevensbestanden waarvan de stad Kortrijk houder en beperker is. Je hebt het recht tot inzage en verbetering van deze gegevens, evenals het consultatierecht van het register bij de commissie van de persoonlijke levenssfeer.
6. Nieuwsbrief
Wil je dat wij jou op de hoogte brengen van alle jobaanbiedingen bij de stad Kortrijk? Schrijf je dan zeker in op de vacaturenieuwsbrief. Hoe doe je dat? Via http://www.kortrijk.be/vacaturenieuwsbrief. Zo geef je je spontane sollicitatie een extra duwtje in de rug. Wil je de nieuwsbrief later niet meer, dan kan je eenvoudig uitschrijven.
Merk op: omdat adresgegevens regelmatig veranderen, worden papieren nieuwsbrieven enkel verstuurd naar kandidaten die solliciteerden gedurende de 3 maanden voorafgaand aan de vacature. Schrijf je daarom bij voorkeur in op de digitale nieuwsbrief via http://www.kortrijk.be/vacaturenieuwsbrief. .