Buurttuin Walle

Op maandag 6 november vond het eerste buurtcafé op Walle plaats. Daar deed de stad een voorstel voor de invulling van het braakliggend terrein tussen nummers 171 en 179. De stad is geen eigenaar van het terrein maar we kunnen er wel gebruik van maken om er samen met jullie tijdelijk een invulling aan te geven ten voordele van de buurt. Bouwen van constructies, gebouwen, straten is niet mogelijk. Eind november starten we met de eerste opschoonwerken. 

Vanuit vorige bevragingen, onder andere via Kortrijk spreekt op toer, kregen wij de vraag voor het plaatsen van een speelpleintje en een moestuin in de wijk. We horen graag wat jij wil en hoeveel inwoners uit de buurt daar gebruik van zouden maken. Hoe groter de interesse en het draagvlak, hoe succesvoller het project. 

Via onderstaand formulier kan je enkele vragen invullen. 

Op het buurtcafé kwamen er al heel wat ideeën om het terrein een invulling te geven. Buren spraken over een moestuin, een petanqueveld, voetballen, een grasveld om te kamperen en te picknicken.

Op het buurtcafé kwamen er al heel wat ideeën om het terrein een invulling te geven. Buren spraken over petanqueveldjes, voetbalveld, grasveld om te kamperen en te picknicken ... .
Heb je interesse om een eigen moestuintje uit te baten in de buurttuin?
Indien ja
Wil je als volwassenen ook graag bewegen in de wijk?